Δυτ. Ελλάδα: Άλλο ένα λουκέτο σε υποκατάστημα βάζουν τα ΕΛΤΑ

    Ημερομηνία:

    Την υποβάθμιση της περιοχής τους, που αποτελεί το χώρο υποδοχής χιλιάδων τουριστών στην Ηλεία αλλά και στη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο, καταγγέλλουν οι φορείς του Κατακόλου, μετά την ξαφνική απόφαση για την αναστολή της λειτουργίας του υποκαταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο επίνειο του Δήμου Πύργου.

    Το τέλος του υποκαταστήματος του ΕΛΤΑ στο Κατάκολο προαναγγέλλει σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην είσοδο του κτιρίου πριν από μερικές ημέρες.

    Σύμφωνα με το έγγραφο που έχει τοποθετηθεί η αναστολή λειτουργίας των ΕΛΤΑ στο Κατάκολο θα έχει ισχύ από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής να είναι αναγκασμένοι πλέον να μεταβαίνουν στο κεντρικό υποκατάστημα στον Πύργου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

    Πρόκειται για ακόμα ένα υποκατάστημα που κλείνει στην Ηλεία μετά από αυτό στο Βαρθολομιό, τη Λαμπεία, το Καράτουλα κ.α., με την περιοχή του Κατακόλου να στερείται πλέον ακόμα μια υπηρεσία.

    Ο λόγος της συγκεκριμένης απόφασης, σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις της διοίκησης των ΕΛΤΑ το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την αναστολή δεκάδων υποκαταστημάτων σε όλη τη χώρα, αφορά της ριζικές αλλαγές που δρομολογούνται για την οικονομική βιωσιμότητα, με τον στόχο του ομίλου να είναι να αυξήσει την οριακή σήμερα κερδοφορία του στο ύψος του μέσου όρου τη αγοράς κατά την πλήρη ανάπτυξη του νέου business plan.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρυσοχοΐδης: Φυλάκιση 2 ετών και πρόστιμα έως €30.000 για τις μπαλωθιές – Ιδρύεται Τμήμα Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων στην Κρήτη

    Την ίδρυση τμήματος Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων (ζωοκλοπή, αγροζημίες, κ.ά)...

    Παρέμβαση Μαρίνου Σκανδάμη για προοδευτικές συγκλίσεις

    Mε τους Κώστα Ζαχαριάδη, Πέτρο Κόκκαλη, Λούκα Κατσέλη και...

    Ρεκόρ από την ΔΕΕΠ Αχαϊας ΝΔ στις εκλογές

    Ξεπέρασαν τις προσδοκίες των επιτελών της ΝΔ που ασχολούνται...

    Ιστορικά στελέχη της Ν.Δ. αιτιολογούν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του προέδρου της ΔΕΕΠ Αχαΐας Aντώνη Κουνάβη

    Σημαντικά, ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στέκονται στο πλευρό...