Δυτ. Ελλάδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε σκύλο – Ο οδηγός δεν πρόλαβε να φρενάρει

    Ημερομηνία:

    Επιβατικό όχημα χτύπησε σκύλο, τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/10),  στον οικισμό του Πλατάνου Καλυβίων, σύμφωνα με το agrinio24.gr.

    Συγκεκριμένα ΙΧΕ αυτοκίνητο που επέβαιναν τέσσερις νεαροί κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα επί της επαρχιακής οδό Αγρινίου – Καλυβίων, όταν εντός του οικισμού Πλατάνου, ο οδηγός αντιλήφθηκε την ύπαρξη σκυλιού επί του οδοστρώματος.

    Το αυτοκίνητο, παρά το παρατεταμένο φρενάρισμα, συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα με τον σκύλο και υπέστη σοβαρές ζημιές, ενώ το άτυχο τετράποδο διαμελίστηκε απο την σφοδρή σύγκρουση. Απο τους νεαρούς επιβάτες του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε κανείς.

    Στο σημείο μετέβη αυτοκίνητο με πλήρωμα της Τροχαίας για να καταγράψει το συμβάν, ενώ το άτυχο τετράποδο περισυνέλεξε τις πρωινές ώρες υπηρεσία του Δήμου για να οδηγηθεί για αποτέφρωση.

    Δυτ. Ελλάδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε σκύλο - Ο οδηγός δεν πρόλαβε να φρενάρει

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι συμβαίνει με τους οργασμούς όταν είστε 50 ή μεγαλύτεροι

    Με την ηλικία έρχονται πολλές αλλαγές. Ενώ πολλές από...

    Τα 2 ζώδια που κρατάνε κακία και ζητούν πάντα εκδίκηση

    Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται πάντα κρύο από...

    Μαζικές απολύσεις βλέπει ο «νονός της τεχνητής νοημοσύνης» – Ποιες δουλειές είναι ασφαλείς

    Είναι μια πολύ καλή εποχή να γίνει κανείς υδραυλικός....

    Ανασφάλιστα οχήματα: Ποιοι και πότε θα λάβουν τα πρώτα «ραβασάκια» από την ΑΑΔΕ – Ποιο είναι το πρόστιμο

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αποστολής των προστίμων από...