Δυτ. Ελλάδα: Χαμός έξω από στρατόπεδο – Άνδρας απείλησε με μαχαίρι πολίτες και αστυνομικούς (ΦΩΤΟ)

    Ημερομηνία:

    Ένα απίστευτο επεισόδιο για τα δεδομένα του Πύργου εκτυλίχθηκε περίπου στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης με πρωταγωνιστή έναν ΡΟΜΑ – πιθανότατα μεθυσμένο – στην περιοχή της ΣΕΤΤΗΛ.

    Ο δράστης κραδαίνοντας μαχαίρι κινούμενος στην οδό Έλληνος Στρατιώτη απείλησε αρχικά να χτυπήσει με μαχαίρι στο λαιμό ομοφυλό του. Στη συνέχεια δεν σταμάτησε εκεί, αλλά απείλησε με το μαχαίρι και δύο πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο.

    Άμεσα ενημερώθηκε η Άμεση Δράση της ΔΑ Ηλείας και έσπευσαν στο σημείο δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

    Ο δράστης σε προφανή κατάσταση αμόκ πλέον δεν δίστασε να απειλήσει και τους δύο αστυνομικούς με το μαχαίρι του, οι οποίοι στη συνέχεια κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περίοικων της γειτονιάς.

    Δυτ. Ελλάδα: Χαμός έξω από στρατόπεδο – Άνδρας απείλησε με μαχαίρι πολίτες και αστυνομικούς (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Την Παρασκευή η προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «ΘΥΣΙΑ»

    Η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία, ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών και ο Παμμεσσηνιακός...

    Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών το Σάββατο στην Πάτρα

    Η Οικολογική Κίνηση Πάτρας σε συνεργασία με την Κοινωνική...

    Πυρόπληκτοι 2025: Μέσω myAADE οι δηλώσεις απαλλαγής ΕΝΦΙΑ, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, ποιες περιοχές της Δυτικής Ελλάδος αφορά

    Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ανακοίνωσε ότι οι δηλώσεις...

    Eurovision 2026: Τρεις τραγουδίστριες στον Εθνικό τελικό

    Στις 2 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία, που έχει ορίσει...