Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γηραιότερος κάτοικος της Ποταμούλας – Η “κινητή εγκυκλπαίδεια” του χωριού

Ημερομηνία:

Ο μπάρμπα Γιάννης (τσιάκλας) Τσούνης μια ιδιαίτερη φυσιογνωμία στην τοπική κοινωνία της Ποταμούλας. Έφυγε για την αιωνιότητα στην ηλικία των 97 ετών το απόγευμα του Σαββάτου.

Η «κινητή εγκυκλοπαίδεια» του χωριού, έκλεισε για πάντα, όπως και ένα κεφάλαιο της τοπικής κοινωνίας.

Αφηγητής ιστοριών, από το αντάρτικο έως την μεταπολίτευση και μεταγενέστερα… Μάρτυρας γεγονότων από τα γύρω χωριά, από τα χρόνια εκείνα που υπηρέτησε ως Αγροφύλακας.

Ένα βίντεο στην κάμερα του potamoulanews από τον περασμένο Μάρτιο, τα τελευταία λόγια και ιστορικά γεγονότα που θυμόταν παρά το γήρας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Κυριακή στον ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ποταμούλας και ώρα 15:00. Η σωρός θα βρίσκεται στον Ναό από τις 14:00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γεννητούρια στην ελληνική showbiz! Γνωστός τραγουδιστής έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους...

Ο 3ος Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μέσω του Film Office Western...

Το Release Athens 2027 υποδέχεται τον Bruce Dickinson, την Πέμπτη 1 Ιουλίου, στο Markopoulo Complex.

Το Release Athens 2027 υποδέχεται τον Bruce Dickinson, την...

Πάτρα: Τεράστια η αύξηση στην τιμή του πιτόγυρου – Δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση

Κάποτε ήταν οι πιο προσιτές απολαύσεις της καθημερινότητας. Ένας...