Δυτ. Ελλάδα: Λήστεψαν 32χρονο υπό την απειλή μαχαιριού – Άρπαξαν μέχρι και τα ρούχα του

    Ημερομηνία:

    Τον εφιάλτη ζωγραφισμένο στο πρόσωπο των δύο ληστών του αντίκρισε χθες το απόγευμα ένας 32χρονος άνδρας, στο Μοσχονέρι των Λεχαινών.

    Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος είχε πάει στο χωριό για δουλειά όταν ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπος με την απόλυτη φρίκη.

    Φλίγκος

    Άγνωστοι δράστες, δύο στον αριθμό, περίπου 25 ετών, τον προσέγγισαν ξαφνικά και με την απειλή μαχαιριού – και χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους –  τού αφαίρεσαν το ποσό των 1.500 ευρώ σε μετρητά, δύο τραπεζικές κάρτες, δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά του έγγραφα.

    Οι αδίστακτοι ληστές φαίνεται πως δεν αρκέστηκαν με αυτά και «ξάφρισαν» και το φορτηγό που οδηγούσε το θύμα, αρπάζοντας ένα iPad, φορτιστές κινητών, ακόμη και ρούχα του.

    Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από την αποτρόπαια πράξη, σε μια περιοχή που παρουσιάζει αυξημένη εγκληματικότητα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ! παρών και ο Τσιμίκας – ΦΩΤΟ

      “Ράγισαν και οι πέτρες” στο τελευταίο “αντίο” του Ανδρέα...

    Ενοίκια: Τι αλλάζει, από πότε και για ποιους στις πληρωμές των μισθωμάτων – Ποιοι δεν θα καταβάλουν φέτος 1 ενοίκιο

    Την υποχρεωτική πληρωμή κάθε ενοικίου μέσω τραπεζικού συστήματος προωθεί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης...

    Ειδικοί καταρρίπτουν τρεις από τους πιο δημοφιλείς μύθους για το σεξ και την περίοδο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%81%cf%81%ce%af%cf%80%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%80/

    Πρώτοι στο λάδωμα: Έρευνα δείχνει γιατί οι Έλληνες δεν περιμένουν τη σειρά τους

    Το «φακελάκι», το «λάδωμα», η μίζα δεν είναι στο DNA του Έλληνα, είναι...