Δυτ. Ελλάδα: Οδηγός κλούβας έπεσε σε κολώνα και εκτινάχθηκε εκτός οχήματος – Απίστευτες εικόνες

Ημερομηνία:

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 24 Φεβρουαρίου και ώρα περίπου 14:30, στη Στάνο Αμφιλοχίας, προκαλώντας έντονη κινητοποίηση των αρχών και προσωρινή αναστάτωση στην κυκλοφορία της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ημιφορτηγό όχημα (Ι.Χ. φορτηγό), το οποίο επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενη νταλίκα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα το ημιφορτηγό να υποστεί εκτεταμένες ζημιές, φτάνοντας σχεδόν σε πλήρη καταστροφή.

Από την πρόσκρουση, ο 80χρονος οδηγός του ημιφορτηγού εκτινάχθηκε εκτός του οχήματος, γεγονός που αρχικά προκάλεσε έντονη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του. Ωστόσο, ο τραυματισμός του δεν αποδείχθηκε σοβαρός.

Δυτ. Ελλάδα: Οδηγός κλούβας έπεσε σε κολώνα και εκτινάχθηκε εκτός οχήματος - Απίστευτες εικόνες

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας. Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Παράλληλα, στο σημείο του ατυχήματος επιχείρησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ άνδρες της Τροχαίας προχώρησαν σε ρυθμίσεις της κυκλοφορίας, η οποία διεξαγόταν προσωρινά μέσω παρακαμπτήριων οδών, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω επιβάρυνση της περιοχής.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

arta2day.gr

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γιγαντιαίο άγαλμα της Παναγίας εγκαινιάστηκε στην Πολωνία: Έχει ύψος 55 μέτρα και είναι… τσιμεντένιο

Τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος της Παναγίας, που θεωρείται το ψηλότερο...

Εντοπίστηκαν οι 13χρονοι που έπαιζαν με τη φωτιά μέσα σε δάσος στη Πεντέλη για ένα challenge

Ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν οι τρεις ανήλικοι έπαιζαν με τη φωτιά σε...