Δυτ. Ελλάδα: Σαν σήμερα δολοφονήθηκε ο αστυνομικός Γεώργιος Ανδριτσόπουλος – Του απονεμήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ μετά θάνατο το Αριστείο Ανδραγαθίας

Ημερομηνία:

Η ελληνική Αστυνομία δεν ξεχνά τον ήρωα Υπαστυνόμο Α’ Ανδριτσόπουλο Γεώργιο που, σαν σήμερα, τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά κακοποιού στο Δίστομο Βοιωτίας.

PHILOXENIA

Ο Ανδριτσόπουλος Γεώργιος γεννήθηκε στις 16-08-1976 στο Αγρίνιο και υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς. Κατετάγη στην Ελληνική Αστυνομία και είχε υπηρετήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων Αττικής και στην Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων.

Εκείνη τη μοιραία νύχτα του 2013, δύο αυτοκίνητα της Ασφάλειας Λιβαδειάς όπου υπηρετούσε κι ο αδικοχαμένος αστυνομικός – πατέρας δύο παιδιών και με τη σύζυγο έγκυο στο τρίτο τους παιδί – έπεσαν σε ενέδρα έξω από το Δίστομο, πέντε βαριά οπλισμένων κακοποιών που είχαν δραπετεύσει στις 22 Μαρτίου 2013 από τις Φυλακές Τρικάλων.

georgios andriostopoiuloaw

Οι συνάδελφοί του και η Ελληνική Αστυνομία, δεν ξέχασαν τον Γεώργιο Ανδριτσόπουλο στον οποίο απονεμήθηκε μετά θάνατο και το Αστυνομικό Αριστείο Ανδραγαθίας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Influencers: Ο «χρυσός» τιμοκατάλογος στα social media – Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ οι αμοιβές

Η παραγωγή περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει μετατραπεί...

Πήλιο: Δύο 16χρονες κάλεσαν το 112 και κατήγγειλαν τους ανάδοχους γονείς τους για ενδοοικογενειακή βία

Σοβαρή υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ερευνούν οι αστυνομικές και εισαγγελικές...

Στο ψυχιατρείο με εισαγγελική εντολή ηλικιωμένος που επιτέθηκε με γκλίτσα στη σύζυγό του – «Δεν ξέρω γιατί είμαι εδώ»

Στο ψυχιατρείο με εισαγγελική εντολή οδηγήθηκε ένας ηλικιωμένος που...

Καλαμάτα: Νεκρή μια 46χρονη – Την εγκατέλειψε ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα

Τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη σημειώθηκε σήμερα (22/8/2026), στις 08.00 το πρωί στον κόμβο Αρφαρών...