Δυτ. Ελλάδα: Θρίλερ με ηλικιωμένο που βρέθηκε τραυματισμένος σε χωράφι – Τι είχε συμβεί

    Ημερομηνία:

    Αναστάτωση επικράτησε στις Αρχές αργά το απόγευμα της Παρασκευής μετά τη μεταφορά ηλικιωμένου με τραύμα στο κεφάλι, στο νοσοκομείο Κρεστένων.

    Η αρχική εικόνα του σοβαρού τραύματος στο κεφάλι, παρέπεμπε στην ιατρική εκτίμηση πως ο ηλικιωμένος είχε βληθεί από όπλο.

    Γρήγορα σήμανε συναγερμός και υπήρξε κινητοποίηση από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ. Σωτηρόπουλο και τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πύργου, για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο ηλικιωμένος βρισκόταν στο χωράφι του που εκτελούσε εργασίες, σε χωριό κοντά στην Κρέστενα. Όταν άργησε να επιστρέψει, ο αδερφός του τον αναζήτησε και τον βρήκε στο χωράφι του αιμόφυρτο και τραυματισμένο στο κεφάλι.

    Τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κρεστένων όπου υπήρξε η αρχική εκτίμηση. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως το τραύμα στο κεφάλι, οφειλόταν από πτώση σε γκρεμό και όχι σε πυροβολισμό.

    Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο ηλικιωμένος φέρεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο ζωής και νοσηλεύεται στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι διάσημες Ελληνίδες που προχώρησαν σε κατάψυξη ωαρίων

    Ολοένα και περισσότερες επώνυμες Ελληνίδες μιλούν δημόσια για την κατάψυξη ωαρίων και μοιράζονται κάθε τόσο...

    Η Wanda Nara με μπικίνι σε παραλία της Ibiza

    Η Wanda Nara με μπικίνι σε παραλία της Ibiza

    ΠΑΤΡΑ: Μέχρι και 2 ευρώ η μπάλα το παγωτό – 4 ευρώ στα περίπτερα! 20 το κιλο τα παγωτίνια – ΕΡΕΥΝΑ

    Μια αγαπημένη συνήθεια ετών, μικρών και μεγάλων , το...

    Φωτιά στις τσέπες των καπνιστών βάζουν οι Βρυξέλλες (πίνακες)

    Μια άνευ προηγουμένου φορολογική καταιγίδα, με αυξήσεις στον ειδικό φόρο καπνού που θα αγγίζουν ακόμη...