Δυτική Αχαΐα: Η επέκταση του φράγματος Πηνειού στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ημερομηνία:

Το μείζον θέμα της επέκτασης του φράγματος Πηνειού προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες άρδευσης της Δυτικής Αχαΐας θα συζητηθεί την προσεχή Παρασκευή (30/9) στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Το θέμα θα εισηγηθεί ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς που θα αναφερθεί στο ιστορικό του ζητήματος, στην τρέχουσα φάση του καθώς και στους αναγκαίους, από εδώ και εμπρός, χειρισμούς για την υλοποίησή του.

Ταυτόχρονα θα επιδιωχθεί η λήψη απόφασης του Συμβουλίου, με πρόθεση επίτευξης ομοφωνίας, τόσο για το θέμα αυτό καθαυτό όσο και για τα επόμενα βήματα προώθησης του αιτήματος.

Η δημοτική αρχή προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους δημότες να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα – ΣΗΜΕΡΑ: Η ενεργειακή μετάβαση της Δυτικής Ελλάδας στο επίκεντρο εκδήλωσης του ΙΝ.Α.Δ.Ε.

Η ενεργειακή μετάβαση της Δυτικής Ελλάδας και ο ρόλος...

Πάτρα: Θρήνος για την καθηγήτρια Αναστασία Κουτσοκώστα – φωτο

Αναχώρησε για την αιωνιότητα, µετά από γενναία µάχη που...