Δυτική Αχαΐα: Λαϊκή αγορά για λίγους και με επαπειλούμενα πρόστιμα

    Ημερομηνία:

    Κανονικά θα λειτουργήσει, το Σάββατο, η Λαϊκή Αγορά της Κάτω Αχαΐας, μετά από απόφαση του αντιδημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Μάλλιαρη, αλλά υπό αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις.
    Θα συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50% των θέσεων, συμπεριλαμβανομένων και βιολογικών αγορών. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων θα είναι τα 5 μέτρα, με ενδιάμεσο χώρο κενό και ελεύθερο από αντικείμενα, απόσταση 1,5 μ. μεταξύ των ατόμων, ενώ επαγγελματίες και παραγωγοί, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος διασποράς του κορονοϊού, υποχρεούνται να φορούν, κατά τις συναλλαγές τους, υποχρεωτικά υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης αλλά και να τοποθετούν σε εμφανές σημείο του δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό. Υποχρεωτική θα είναι η μάσκα και για τους καταναλωτές.
    Σε περίπτωση παράβασης των αποστάσεων προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο 1.500 ευρώ και αναστολή δραστηριότητας για 15 ημέρες, αλλά και άλλα 3.000 ευρώ με αναστολή δραστηριότητας για 30 μέρες. Εφόσον διαπιστωθούν περισσότερες από 5 παραβάσεις την ίδια μέρα, αναστέλλεται η λειτουργία της λαϊκής αγοράς για 7 ημέρες και 10.000 ευρώ με αναστολή για 15 ημέρες.
    Φλίγκος
    Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ενέκρινε τους παρακάτω πωλητές για το προσεχές Σάββατο. Παραγωγοί: Νεζερίτης Κωνσταντίνος, Χριστοδουλόπουλος Δημήτριιος, Gjona Brunilda, Νικολόπουλος Γεώργιος, Κωστόπουλος Φώτιος, Μαντάς Δημήτριος, Ζύγουρας Ασημάκης, Βλάχος Ανδρέας, Ταπεινός Ιωάννης, Λιαρομάτης Γεώργιος, Πανταζόπουλος Χρ. Παναγιώτης, Μίντζας Αντώνιος, Κανελλόπουλος Ευστάθιος, Πανταζόπουλος Κ. Χρήστος, Κυριακοπούλου Φωτεινή, Τσούρας Γεώργιος, Ζαφειρόπουλος Νικόλαος και Kryemadhi Leonard. Επαγγελματίες: Λέκκα Σοφία και Αντωνόπουλος Γεώργιος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οκτώ τελετουργικά πριν από το σεξ που αλλάζουν την ατμόσφαιρα

    Από τη στιγμή που η διάθεση φτάνει στο αποκορύφωμά...

    Πάτρα: Πήγε για το δέμα με τα ναρκωτικά και έπεσε πάνω στην Αστυνομία

    Νέα υπόθεση εισαγωγής ναρκωτικών μέσω ταχυδρομείου καταγράφηκε στην Πάτρα,...

    Πάτρα: Άγημα στη Μονή Ομπλού στη μνήμη του ήρωα Παναγιώτη Καρατζά (Φωτο)

    Σε ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:  “Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου,...

    Πάτρα: Συναντήσεις Ψωμά με τους Δημάρχους Ρόδου και Χανίων

    Σειρά αυτοδιοικητικών επαφών είχε πρόσφατα στη Ρόδο ο επικεφαλής...