Δυτική Αχαΐα: Με τον Σπύρο Μυλωνά συμπράττει ο επικεφαλής της ΕΛ.ΠΙ.ΔΑ. Άγγελος Στεργιόπουλος

    Ημερομηνία:

    Την πρόθεσή του να συμπράξει εκλογικά με την παράταξη «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» του δημάρχου Σπύρου Μυλωνά ανακοίνωσε σήμερα (15/12) ο επί κεφαλής της παράταξης ΕΛ.ΠΙ.ΔΑ. (Ελεύθεροι Πολίτες Δυτικής Αχαϊας) Άγγελος Στεργιόπουλος.

    Σε σχετική του δήλωση ο Άγγελος Στεργιόπουλος υπογραμμίζει τα εξής:

    «Έχουμε μπει στον τελευταίο χρόνο της θητείας της δημοτικής αρχής. Στα τρία προηγούμενα χρόνια μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε συστηματικά τη δράση της.

    Φλίγκος

    Ασκήσαμε την κριτική μας όπου το κρίναμε απαραίτητο αλλά και στηρίξαμε επιλογές της όπου το θεωρήσαμε χρήσιμο με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα και τις ανάγκες των συνδημοτών.

    Κατά τη διάρκεια της τριετίας που προηγήθηκε προέκυψαν αντικειμενικές συμπλεύσεις και συναινέσεις μεταξύ των δύο παρατάξεων σε μια σειρά από προβλήματα μείζονος σημασίας για το Δήμο μας.

    Αναφέρω ενδεικτικά τις προσπάθειες του Δημάρχου σε ζητήματα όπως το φράγμα του Πηνειού, η ύδρευση από το φράγμα του Πείρου, ο αυτοκινητόδρομος Πατρών-Πύργου, η αγροτική οδοποιϊα, η καθαρή στάση του για τη μονάδα στου Φλόκα αλλά και μια σειρά άλλων παρεμβάσεων για τις οποίες βρεθήκαμε μαζί.

    Με βάση αυτήν την εμπειρία ανακοινώνω σήμερα την πρόθεσή μου για την εκλογική συνεργασία μας με την παράταξη του Σπύρου Μυλωνά με τον ίδιο πάντα κριτήριο. Την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του Δήμου και την εξυπηρέτηση του συνόλου των συνδημοτών».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κλιματική κρίση: Πολύ πιθανό ένα νέο ρεκόρ ζέστης έως το 2030

    Υπάρχει 80% πιθανότητα οι παγκόσμιες θερμοκρασίες να καταρρίψουν τουλάχιστον...

    Πλατφόρμα για τις επιδοτήσεις ετοιμάζει η ΑΑΔΕ

    Σε νέα εποχή περνά το σύστημα αγροτικών ενισχύσεων και...

    Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών για την αργία του Αγίου Πνεύματος

    Ενημέρωση για την αργία του Αγίου Πνεύματος από τον...

    Συνταγή για παραδοσιακό μπριάμ

    Παραδοσιακό μπριάμ Υλικά: 2 πατάτες 1 μελιτζάνα 2 καρότα 2...