Δυτική Αχαΐα: Παρέμβαση Μυλωνά στον ΕΛΓΑ για τις ζημιές από το χαλάζι

    Ημερομηνία:

    Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε σήμερα (3/2) στο δήμο Δυτικής Αχαΐας. Η συνέπεια ήταν να προκληθούν σημαντικές καταστροφές σε καλλιέργειες, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά που έστειλε στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο την παρακάτω επιστολή.

    «Κύριε πρόεδρε,

    Σας ενημερώνω ότι σήμερα (3/2/2023) σημειώθηκε ισχυρή χαλαζόπτωση σε εκτεταμένες περιοχές του Δήμου Δυτικής Αχαϊας. Το φαινόμενο αυτό είχε ως συνέπεια να προκληθούν σημαντικές καταστροφές σε καλλιέργειες, που η έκτασή τους αυτή τη στιγμή είναι απροσδιόριστη.

    Ζητάω την άμεση αντίδρασή σας προκειμένου να έλθουν κλιμάκια του ΕΛΓΑ στις πληγείσες περιοχές του Δήμου μας ώστε να καταγραφούν οι καταστροφές που σημειώθηκαν και να δρομολογηθούν οι απαραίτητες αποζημιώσεις προς τους πληγέντες.

    Κύριε πρόεδρε,

    Με δεδομένες τις σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πρωτογενής παραγωγή στο Δήμο συνεπεία αλλεπάλληλων πληγμάτων, η άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών της σημερινής χαλαζόπτωσης είναι παραπάνω και από επείγουσα».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Basket League: Κανονικά στον 4ο τελικό Φουρνιέ και Ναν για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

    «Φωτιά» παίρνει το κλίμα λίγες ώρες πριν το τζάμπολ...

    Η Χαϊντεραμπάντ από την Πάτρα απέχει περίπου 6.000 χλμ.! Τι σχέση έχει με την πρωτεύουσα της Αχαϊας; Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος δίνει την απάντησης

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b7-%cf%87%ce%b1%cf%8a%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%80/

    Θρίλερ στην Πλαζ της Πάτρας με 5χρονο αγόρι! Πώς το έσωσε ο ναυαγοσώστης

    Αγιο είχε ένα 5χρονο αγόρι το οποίο κινδύνευσε να...