Δυτική Αχαΐα: Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη νέα γέφυρα στην Καλογριά

Ημερομηνία:

Ο ανάδοχος του έργου εγκαταστάθηκε και η νέα γέφυρα της Καλογριάς πήρε το δρόμο της υλοποίησης. Πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει πρόσβαση στην Καλογριά αλλά και τις υποδομές του Δήμου Δυτικής Αχαΐας γενικότερα.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 315.000 ευρώ που εκτελείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μετά από τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας.

«Μέσα στους επόμενους 4-6 μήνες» η νέα, σύγχρονη και ασφαλής γέφυρα θα παραδοθεί στους χρήστες της» ανέφερε ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε: «θέλω να υπογραμμίσω την άριστη συνεργασία που υπήρξε για το θέμα αυτό με την Περιφέρεια και τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο. Οι κοινές προσπάθειες απέδωσαν και σύντομα θα έχουμε στη διάθεσή μας μια πλήρως λειτουργική πρόσβαση στις παραλίες της Καλογριάς» κατέληξε ο Δήμαρχος.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Κλίκα τσαρλατάνων – Πώς έπεισαν τον Μαζωνάκη με το παραμύθι για «ύπνωση και αποτοξίνωση»

Στο επίκεντρο της έρευνας για τον άδικο χαμό του Γιώργου...

ΔΥΠΑ: Αμειβόμενη μαθητεία στην Πάτρα με 39,04 ευρώ την ημέρα – Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση

Περισσότερο χρόνο έχουν πλέον οι ενδιαφερόμενοι στην Πάτρα για...

Φιλιππίδης: «Εξαιτίας αυτής της καταγγελίας προφυλακίστηκα» – Τι κατέθεσε στη δίκη κατά της πρώτης καταγγέλλουσας

Στην πρώην Σχολή Ευελπίδων βρέθηκε την Πέμπτη  ο Πέτρος Φιλιππίδης,...

Γνωστή παρουσιάστρια με νέο σύντροφο λίγο καιρό μετά το διαζύγιό της

Έρωτας ήταν και πέρασε! Και να μην πέρασε η...