ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Χειροπέδες σε 3! Εκλεψαν 10 τόνους ελιές

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαίας, τρεις ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων,σχηματίστηκε δικογραφία, για κλοπή κατά συναυτουργία.

     

    Ειδικότερα, οι τρεις κατηγορούμενοι από την 15/11/2023 έως την 16/11/2023, ενεργώντας από κοινού με ακόμα πέντε άγνωστους συνεργούς τους, προέβησαν στην συγκομιδή (10) τόνων και (500)κιλών ελαιοκάρπου, από αγροτεμάχια ιδιοκτησίας δυο ημεδαπών, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας.

     

    Στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι μετέφεραν τον συγκεντρωμένο ελαιοκαρπό με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ενός κατηγορούμενου, σε δυο ελαιοτριβεία, όπου εξήγαγαν και πούλησαν στους ιδιοκτήτες των ελαιοτριβείων,1.355 λίτρα ελαιολάδου, συνολικής αξίας 10.840 ευρώ, τα οποία αποκόμισαν ως παράνομο περιουσιακό όφελος.

     

    Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαίας στα ελαιοτριβεία βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά 652 λίτρα ελαιολάδου και 800 κιλά ελαιοκάρπου,τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα του ενός κατηγορούμενου ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης.

     

    Ο ισυλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Κεραμιδάς αποκαλεί τον Φωτήλα… ξεβρακωτή

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%b4%ce%ac%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%ae%ce%bb%ce%b1-%ce%be%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%b1/

    Κεφάλαιο sex: 10 γυναίκες εκμυστηρεύονται τις αγαπημένες τους στάσεις στο σεξ

    Η φράση “η εξοικείωση δημιουργεί περιφρόνηση (το γνωστό σε...

    Δήμος Καλαβρύτων: Καινούργια ημιφορτηγά ενισχύουν το στόλο του Τμήματος Περιβάλλοντος

    Παρελήφθησαν απ’ τον Δήμο Καλαβρύτων τα δυο καινούργια ημιφορτηγά...