ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Παρέμβαση δήμου στο γυμνάσιο Ριόλου – Οι ψύλλοι έφυγαν, το σχολείο άνοιξε

    Ημερομηνία:

    Στην κανονικότητα επέστρεψε, χθες, η σχολική κοινότητα του Ριόλου, καθώς το γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις -μετά το κλείσιμο της περασμένης εβδομάδας- άνοιξε και λειτούργησε, ακίνδυνα.

    Εγινε ψεκασμός από ειδικό συνεργείο, ενώ ένα άλλο βρέθηκε στο σημείο και περισυνέλεξε τρία αδέσποτα σκυλιά, που βρίσκονταν στο σχολείο, από τα οποία κατά πάσα πιθανότητα μεταδόθηκαν οι ψύλλοι στους μαθητές.

    Ο πρόεδρος του Ριόλου Διονύσης Βαβαρούτας δήλωσε στην «Πελοπόννησο»: «Κόλλησαν ψύλλους ορισμένοι μαθητές και μια καθαρίστρια και μόλις ενημερωθήκαμε απευθυνθήκαμε άμεσα στον Δήμο δυτικής Αχαΐας. Πράγματι, αρμόδια συνεργεία ήρθαν σύντομα και μάζεψαν τα σκυλιά, ενώ άλλο συνεργείο έκανε απολύμανση σε όλο τον χώρο και το πρόβλημα λύθηκε. Χθες το σχολείο άνοιξε και λειτούργησε κανονικά».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Ελλάδα: “Καμπάνα” για τον θάνατο της Στεφανίας και του Ακη

    Σε 5 χρόνια και 5 μήνες φυλάκισης, δικάστηκε  στο...

    Δυτική Ελλάδα – ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Πώς έχασε την ζωή της η αγωνίστρια Μαρία Λαδά

    Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κεφαλονιά με τον τραγικό...

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ: Οι γυναίκες που “έφυγαν” στην Πάτρα από τα χέρια του συντρόφου τους! Οι τραγωδίες και τα “κόλπα”

    ΤΑ «ΚΟΛΠΑ» ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ… ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΦΟΝΙΑΔΕΣ Το μέτρημα δεν...