ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: 12χρονα έκαναν διαγωνισμό… ποιο θα πιει περισσότερο αλκοόλ! Στο Νοσοκομείο σε λήθαργο μαθητής

    Ημερομηνία:

    Σε κατάσταση λήθαργου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας 12χρονος μαθητής από Γυμνάσιο της Αμαλιάδας ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες κατανάλωσε ποσότητα τσίπουρου.

    Οι πληροφορίες του www.patrisnews.com αναφέρουν πως ο 12χρονος μαθητής είχε πάρει από το σπίτι του, στο σχολείο ένα μπουκάλι με τσίπουρο προκειμένου να κάνει challenge με συμμαθητές του για το ποιος θα καταναλώσει μεγαλύτερη ποσότητα.

    Πάντα με τις ίδιες πηγές ο 12χρονος κατανάλωσε περίπου 400ml τσίπουρου και μεταφέρθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

    Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο μαθητής μεταφέρθηκε στο “Ανδρέας Παπανδρέου”, στον Πύργο. To παιδί έχει ξεφύγει τον κινδυνο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία στην Εύβοια: 50χρονος πνίγηκε στην παραλία Λιμνιώνα

    Τραγική κατάληξη είχε το μπάνιο για έναν 50χρονο άνδρα...

    ΠΑΤΡΑ: Έξι «δώρα» ζωής από τον 40χρονο Βασίλη – Δόθηκαν τα όργανά του

    Στην ύψιστη πράξη προσφοράς προχώρησε η οικογένεια του 40χρονου...

    Πάλεψα με τα ρεύματα και έφτασα με δυσκολία, λέει ο αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν με φουσκωτό στην Εύβοια

    Για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε να σώσει μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν...