ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: 12χρονα έκαναν διαγωνισμό… ποιο θα πιει περισσότερο αλκοόλ! Στο Νοσοκομείο σε λήθαργο μαθητής

Ημερομηνία:

Σε κατάσταση λήθαργου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας 12χρονος μαθητής από Γυμνάσιο της Αμαλιάδας ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες κατανάλωσε ποσότητα τσίπουρου.

Οι πληροφορίες του www.patrisnews.com αναφέρουν πως ο 12χρονος μαθητής είχε πάρει από το σπίτι του, στο σχολείο ένα μπουκάλι με τσίπουρο προκειμένου να κάνει challenge με συμμαθητές του για το ποιος θα καταναλώσει μεγαλύτερη ποσότητα.

Πάντα με τις ίδιες πηγές ο 12χρονος κατανάλωσε περίπου 400ml τσίπουρου και μεταφέρθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο μαθητής μεταφέρθηκε στο “Ανδρέας Παπανδρέου”, στον Πύργο. To παιδί έχει ξεφύγει τον κινδυνο.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δυτική Ελλάδα: «Βοήθεια, μαμά!»- 17χρονος ξυλοκοπήθηκε από πρώην συμμαθητή του

Σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων αποκαλύφθηκε στην Καλαμάτα, όπου...

Πάτρα: Απάτη με «μαϊμού» ασφαλιστή – Άρπαξε χρυσαφικά αξίας 4.000 ευρώ

Μία ακόμη υπόθεση απάτης καταγράφεται στην Πάτρα, με θύμα...

Πάτρα: Στο εδώλιο 85 άτομα – εκατοντάδες τα θύματά τους

Στο εδώλιο του δικαστηρίου στην Πάτρα οδηγείται υπόθεση μεγάλης...

Κορωνιός: Αν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν παίκτης, θα ήταν ο Νίκος Γκάλης

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Άγγελος Κορωνιός προχώρησε σε δηλώσεις στον...