ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αιφνίδιος θάνατος για δύο άνδρες 58 και 52 ετών

    Ημερομηνία:

    Απροσδόκητο θάνατο βρήκαν δύο άνδρες στην Πρέβεζα χθες, όταν έφυγαν εντελώς ξαφνικά από τη ζωή. Ο λόγος για έναν 58χρονο Ιταλό τουρίστα και έναν 52χρονο κάτοικο της περιοχής.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του  epirus-tv-news, στην πρώτη περίπτωση, ο 58χρονος τουρίστας αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν στο δωμάτιο που είχε κλείσει για τη διαμονή του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου δυστυχώς ήταν αργά για τον άτυχο τουρίστα, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν  το θάνατό του.

    Στη δεύτερη περίπτωση, του 52χρονου κατοίκου της Πρέβεζας, ο άτυχος άνδρας έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Φιλικό του πρόσωπο που ανησύχησε και τον έψαξε, εντόπισε τον 52χρονο χωρίς αισθήσεις εντός της οικίας του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα φωτίσει η ιατροδικαστική εξέταση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γυναικείος αυνανισμός: Τι παθαίνουν οι γυναίκες!

    Ο γυναικείος αυνανισμός πλέον στις μέρες μας δεν είναι...

    To γνωρίζατε; – Tι σημαίνει όταν κάποιος απαντά μόνο με «ΟΚ» σύμφωνα με την ψυχολογία

    Το ΟΚ είναι μια συχνή απάντηση σε ερωτήσεις. Και παρότι...

    Καλό σεξ: Πώς να ζητήσετε αυτό που σας αρέσει, χωρίς να χαλάσετε το κλίμα – Μια ειδικός συμβουλεύει

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8c-%cf%83%ce%b5%ce%be-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b1/