ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Ανάγκαζε γυναίκα να εκδίδεται και τη βίαζε

    Ημερομηνία:

    Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη χθες (9/1) το απόγευμα σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, καθώς σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία αλλοδαπής γυναίκας, ο συλληφθείς εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη οικονομική θέση της παθούσας και απειλώντας την με επιστροφή στη χώρα της, προέβαινε συστηματικά στη γενετήσια εκμετάλλευσή της.

    Ειδικότερα, ο αλλοδαπός άνδρας προγραμμάτιζε έναντι αμοιβής ερωτικά ραντεβού της παθούσας με άνδρες σε περιοχές της Ηλείας, όπου την μετέφερε με όχημα του και παρακρατούσε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που λάμβανε η αλλοδαπή ως αμοιβή.

    Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας ο αλλοδαπός άνδρας εκμεταλλευόμενος τη δεινή οικονομική της θέση και με απειλές την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί του.

    Η αλλοδαπή παθούσα μεταφέρθηκε σε δομή για την προστασία θυμάτων εμπορίας ανθρώπων.

    Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Κρατούμενος των φυλακών είχε ράψει ναρκωτικά στο μπουφάν του

    Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 40χρονου Αφγανού, ο οποίος φέρεται...

    Αγρότες: Μηχανοκίνητη πορεία στον Πύργο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

    Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες της...

    Στην Πάτρα για το βιβλίο του ο Αλέξης Τσίπρας την άλλη εβδομάδα

    Στην Πάτρα αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο...

    «Όλα τριγύρω αλλάζουνε»: Ένα βιβλίο για την Πάτρα από τον Διονύση Ζακυνθινό

     Ένα βιβλίο για την Πάτρα του χθες, του σήμερα,...