ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο παππούς… κατάφερε και εξαπάτησε 36χρονο δήθεν με power pass

    Ημερομηνία:

    Δεν απαιτήθηκαν παρά μόνο λίγες ώρες για να εντοπιστεί και να συλληφθεί ένας ηλικιωμένος από το Βαρθολομιό Ηλείας, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν 36χρονο κάτοικο Καλαμάτας παριστάνοντας τον υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ, με το πρόσχημα ότι δικαιούται το επίδομα Power Pass.

    Ο άγνωστος, αρχικά, δράστης έπεισε τον 36χρονο να του δώσει τους κωδικούς πρόσβασης στους ηλεκτρονικούς τραπεζικούς λογαριασμούς του, αλλά και το ΡΙΝ της χρεωστικής του κάρτας, δήθεν για να κάνει τις απαραίτητες διεργασίες ώστε να του καταβληθεί το επίδομα. Όμως, έκανε δύο μεταφορές χρημάτων από τον λογαριασμό του, αποσπώντας συνολικά 500 ευρώ.
    Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας δεν άργησαν να ανακαλύψουν ότι τα χρήματα μεταφέρθηκαν στον λογαριασμό ενός 72χρονου Έλληνα και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους του τμήματος Πηνειού, οι οποίοι τον συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι του, στο Βαρθολομιό. Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος ως τη δίκη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Euroleague: Έπιασε ξανά κορυφή η Χαποέλ, διπλό με ανατροπή για τη Μονακό, νίκες για Μπασκόνια, Μπάγερν και Φενέρ

    Ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας της EuroLeague, μαζί με τον...

    Αυτή είναι η Αχαιή που συμμετέχει στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Αλέξη Τσίπρα

    Τα πρόσωπα που απαρτίζουν το Επιστημονικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου...

    Καρυστιανού: Η λέξη κόμμα και το όνομά μου δεν είναι συμβατά – Δεν γνώριζα τον Καραχάλιο

    «Ο κ. Καραχάλιος μιλάει για κάτι υποθετικό, για κάτι που...