ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αψήφισε τον κίνδυνο, βούτηξε στην θάλασσα και έσωσε γυναίκα! Τον χειροκροτούσαν στην παραλία

    Ημερομηνία:

    Γυναίκα λουόμενη 65 περίπου χρόνων χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε απομακρυσμένη από την παραλία Μαραθιά Φωκίδας και καλούσε απελπισμένα σε βοήθεια.
    Η γυναίκα διασώθηκε χάρη την ψυχραιμία το θάρρος και τον αλτρουισμό ενός νεαρού παραθεριστή ο οποίος προσέτρεξε άμεσα προς βοήθεια της χωρίς να σκεφθεί τυχόν δικό του κίνδυνο.
    Την τελευταία στιγμή κ ενώ η γυναίκα είχε πιει αρκετό νερό κ είχε χάσει τις αισθήσεις της την τράβηξε με πολύ κόπο λόγω και της σωματικής της διάπλασης στην ακτή όπου και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
    Στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο.Ο νεαρός διασώστης καταχειροκροτήθηκε από τους λουόμενους.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Με θετικό πρόσημο έκλεισε ο απολογισμός της Διοικούσας Επιτροπής του Κωνσταντοπούλειου Ευγηρείου

    Με θετικό πρόσημο έκλεισε ο απολογισμός της Διοικούσας Επιτροπής...

    Αναδρομικά: «Κλείδωσε» η επιστροφή τους – Μαζικές πληρωμές για 500.000 συνταξιούχους

    Κλείδωσαν οριστικά οι πληρωμές αναδρομικών για τους συνταξιούχους που...

    Ο Αλεξάντερ Πέιν θα είναι ο πρόεδρος της επιτροπής του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βενετίας 2025

    Ο ελληνικής καταγωγής αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Αλεξάντερ Πέιν...