ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αψήφισε τον κίνδυνο, βούτηξε στην θάλασσα και έσωσε γυναίκα! Τον χειροκροτούσαν στην παραλία

    Ημερομηνία:

    Γυναίκα λουόμενη 65 περίπου χρόνων χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε απομακρυσμένη από την παραλία Μαραθιά Φωκίδας και καλούσε απελπισμένα σε βοήθεια.
    Η γυναίκα διασώθηκε χάρη την ψυχραιμία το θάρρος και τον αλτρουισμό ενός νεαρού παραθεριστή ο οποίος προσέτρεξε άμεσα προς βοήθεια της χωρίς να σκεφθεί τυχόν δικό του κίνδυνο.
    Την τελευταία στιγμή κ ενώ η γυναίκα είχε πιει αρκετό νερό κ είχε χάσει τις αισθήσεις της την τράβηξε με πολύ κόπο λόγω και της σωματικής της διάπλασης στην ακτή όπου και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
    Στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο.Ο νεαρός διασώστης καταχειροκροτήθηκε από τους λουόμενους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φωτεινό Αστέρι: Κάλεσμα προσφοράς για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Φωτεινό Αστέρι ενόψει Χριστουγέννων, καλεί όλους να στηρίξουν τη...

    Η πιο συγκινητική θεατρική παράσταση στην Πάτρα – φωτό

    Εγραψε η δημοτική σύμβουλος Μάχη Σιώρου: Πιο όμορφη, πιο συγκινητική,...

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Διεθνές Συνέδριο “One Bridge in Health”

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε στο Διεθνές Συνέδριο “One...