ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Δείτε πως έγινε δημοφιλής παραλία! ΦΩΤΟ

Ημερομηνία:

Η κακοκαιρία Daniel που χτυπάει με σφοδρότητα πολλές περιοχές της Ελλάδας, προκάλεσε τεράστια προβλήματα και στην Ηλεία, όπου από τις τεράστιες βροχοπτώσεις ισοπεδώθηκε χθες (4.9.2023) η παραλία του Επιταλίου.

Χθεςτο απόγευμα, οι δυνατοί άνεμοι σε συνδυασμό με την έντονη βροχόπτωση που έφερε η κακοκαιρία Daniel, ισοπέδωσαν στην κυριολεξία τα πάντα στην παραλία του Επιταλίου στην Ηλεία.

Ομπρέλες, ξαπλώστρες και ο πύργος του ναυαγοσώστη της παραλίας της Ηλείας, παρασύρθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους της κακοκαιρίας Daniel.

Οι εικόνες θυμίζουν… βομβαρδισμένο τοπίο.

 

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Δείτε πως έγινε δημοφιλής παραλία! ΦΩΤΟ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Δείτε πως έγινε δημοφιλής παραλία! ΦΩΤΟ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Δείτε πως έγινε δημοφιλής παραλία! ΦΩΤΟ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Δείτε πως έγινε δημοφιλής παραλία! ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα