ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Εκλεψε 13.300 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη, στις 22-7-2024 το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, δικογραφία, για διακεκριμένες κλοπές.

    Ειδικότερα, στις 21-7-2024 το απόγευμα, σε περιοχή του Πύργου, ο κατηγορούμενος ενεργώντας από κοινού με τρεις ακόμη συνεργούς του, εισήλθαν σε οικία και αφαίρεσαν δύο πορτοφόλια, που περιείχαν το χρηματικό ποσό των 13.300 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

    Από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, διακριβώθηκαν τα στοιχεία του κατηγορούμενου και των συνεργών του, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αταμάν για Όσμαν: Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, θέλει να παίξει με την Ελλάδα – Δεν προπονήθηκε την Τετάρτη

    Ο Τσέντι Όσμαν τραυματίστηκε στο πόδι στον αγώνα της Τουρκίας με την Πολωνία. Πήγε...

    Χαλκ Χόγκαν: Ο γιος του είναι ο μοναδικός κληρονόμος του – Στα 5 εκατ. δολάρια η περιουσία του θρύλου του WWE

    Ο Νικ Χόγκαν είναι ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα...

    Πάτρα: Πήγα την 14χρονη κόρη μου στο Νοσοκομείο! Δίνουν αλκοόλ σε ανήλικα στην Γεροκωστοπούλου

    Αυτό καταγγέλλουν γονείς 14χρονων και 15χρονων παιδιών, ζητώντας από...