Δυτική Ελλάδα: Έμειναν στη μέση της … θάλασσας – Κινητοποίηση του Λιμενικού

    Ημερομηνία:

    Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Κατάκολου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή ενός (01) ν. μ. έξω από τον λιμένα, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

    GLEARNET

    Άμεσα στην ανωτέρω περιοχή μετέβη ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το Ε/Γ-Λάντζα «ΜΙΜΗΣ» Ν.Κ. 24, το οποίο εντόπισε το εν λόγω Ι/Φ σκάφος με τους επιβαίνοντες του καλά στην υγεία τους και το ρυμούλκησε με ασφάλεια στον λιμένα Κατάκολου, συνοδεία του ναυαγοσωστικού σκάφους.

    Από το Λιμεναρχείο Κατάκολου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ι/Φ, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η στρατηγική θέση του Λιμανιού και το Υπερταμείο

    Το Υπερταμείο δείχνει να αντιλαμβάνεται κάτι που στην Πάτρα...

    Κατερίνα Σικινιώτη: Εξπέρ στα νομικά η Ελληνίδα Μις Πορτογαλία

    Εκανε την Ελλάδα περήφανη και τη Μύκονο να «γλεντά» μέχρι το πρωί όταν...

    Οι 10 κορυφαίες πόλεις με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου

    Τι κοινό μπορεί να έχουν η Νέα Υόρκη, το...

    Πώς γεννήθηκε το διασημότερο ποντίκι του κόσμου – Ο κλεμμένος ήρωας και ο Mortimer Mouse

    16 Οκτωβρίου 1923 Ιδρύεται η Walt Disney Company. Για την ακρίβεια,...