ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για να σωθεί 42χρονος

    Ημερομηνία:

    Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας για να σώσει άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει.

    Ολα συνέβησαν χθες στην περιοχή της Αμαλιάδας, όταν 42χρονος ενημέρωσε τον αδελφό του πως σκόπευε να θέσει τέλος στην ζωή του.

    Αμέσως τότε ειδοποίησε την ΕΛΑΣ, που άρχισε να τον αναζητά. Ο 42χρονος είχε ήδη πάρει το αυτοκίνητό του, έχοντας μαζί του μια καραμπίνα και τέσσερα φυσίγγια.

    Οι αναζητήσεις των αστυνομικών έφεραν αποτέλεσμα και εντόπισαν τον άνδρα, σε περιοχή της Αμαλιάδας, που όμως πεισματικά παρέμενε μέσα στο ιχ του και απειλούσε να αυτοκτονήσει, παρά τις εκκλήσεις των στελεχών της ΕΛΑΣ.

    Τελικά μετά από ώρα διαπραγματεύσεων ο παρολίγον αυτόχειρας αποφάσισε να βγεί από το όχημα και να παραδοθεί στους αστυνομικούς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “CAVEMAN” ο Σωτήρης Καλυβάτσης για τρεις παραστάσεις στην Πάτρα

    Η κωμωδία που έγραψε προϊστορία επιστρέφει πιο αστεία από...

    Πώς η μείωση του πληθυσμού περιορίζει το εργατικό δυναμικό και το παραγώμενο εισόδημα

    Η γήρανση και η μείωση του πληθυσμού ροκανίζουν την...

    Πόσοι ερωτικοί σύντροφοι είναι… πολλοί; Οι χώρες με τους περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ ανά άτομο

    Η Τουρκία έχει λάβει τον τίτλο μιας από τις πιο σεξουαλικά...