ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Επιδείνωση του καιρού από σήμερα

    Ημερομηνία:

    Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην ανατολική και νότια χώρα από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03/12) έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (04/12) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

    Αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

    Α. Από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (περιοχή Λήμνου – Σαμοθράκης).

    Β. Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) μέχρι αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κατά τόπους την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και την ανατολική νησιωτική χώρα.

    Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). Η επικαιροποίηση των προγνώσεων θα γίνεται ανά δωδεκάωρο.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ξεχειλίζουν οι κάδοι και… η αγανάκτηση!

    Ξεχείλισαν οι μπλε κάδοι της ανακύκλωσης στη συνοικία της...

    Ο ρέκορντμαν των καταδύσεων που… φοβόταν το νερό

    Όπως είχαμε γράψει στη στήλη, στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας φιλοξενείται...

    Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Παρεμβάσεις σε κρίσιμες καταστάσεις και ζητήματα

    Μία σειρά από παρεμβάσεις περιλαμβάνει ο νεότερος, δεύτερος κατά...

    Συνέδριο φαρμακοποιών, χωρίς Αχαΐα

    Με κεντρικό μήνυμα «Ο ρόλος του φαρμακοποιού στους σύγχρονους...