ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Η δολοφονία του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στα… αζήτητα!

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Ο 68χρονος συνταξιούχος, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, δολοφονήθηκε στην Εφύρα Ηλείας στις 19 Σεπτεμβρίου, ωστόσο 8 μήνες μετά ο φόνος παραμένει στα… αζήτητα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών!

    Ουδείς μπορεί να καταλάβει τη χαρακτηριστική καθυστέρηση, που συνακόλουθα σημαίνει ότι παραμένουν άγνωστα τα αποτελέσματα των εξετάσεων και κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι «δεμένα» τα χέρια της Αστυνομίας, η οποία έχει σε εκκρεμότητα την εξιχνίαση.

    Εικάζεται, βάσιμα, ότι από τα ευρήματα ίσως προκύψουν στοιχεία που θα διευκολύνουν τις Αρχές στο να φθάσουν στη λύση του μυστηρίου, διαβιβάζοντας στη Δικαιοσύνη τη δικογραφία της υπόθεσης, με στοιχεία που δεν θα επιδέχονται αμφισβήτησης.

    Λείπει, ωστόσο, η έκθεση του Εργαστηρίου κι ως εκ τούτου δεν ρισκάρει η ΕΛΑΣ την επόμενη κίνησή της, αν και είναι συγκεκριμένος o προσανατολισμός της για τον βασικό ύποπτο, που ξέκανε με 40 χτυπήματα στο κεφάλι και τον αυχένα το θύμα.

    Δύο φορές, από το φθινόπωρο, αναζητήθηκαν από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας (Δεκέμβριο και Φεβρουάριο) τα αποτελέσματα της εξέτασης, όμως το Εργαστήριο -λόγω «φόρτου εργασίας» – δεν τα απέστειλε.

    Η νεότερη επικοινωνία έγινε την περασμένη Παρασκευή και η απάντηση ήταν… «θα σας… τηλεφωνήσουμε σε λίγο», χωρίς όμως να υπάρξει απαντητικό τηλεφώνημα και άρα είναι άγνωστος ο χρόνος που πρόκειται να αποσταλεί η έκθεση στις αρμόδιες Αρχές!

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο άτυχος οδηγός στην Εγλυκάδα! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ

    Νέα επίθεση από ανήλικα ρομά σε διερχόμενα αυτοκίνητα στην...

    Θέμης Μπάκας για Τέμπη: Η κοινωνία απαιτεί, Καμία συγκάλυψη!

    Ο πολιτευτής Αχαΐας, Θέμης Μπάκας, σε ανάρτηση του αναφέρει: Τα...

    Ινδονησία: Κροκόδειλος κατασπάραξε μάνα και γιο

    Μητέρα και γιος σκοτώθηκαν από κροκόδειλο στην Ινδονησία, ενώ...

    Πισπιρίγκου: «Δεν έχω καμία ευθύνη για τον θάνατο της Ιριδας» – Τι είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη

    Καμία ευθύνη δεν εντόπισε η Ρούλα Πισπιρίγκου στις αντιδράσεις ή τις...
    Best Shop