ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Η γιαγιά… έδιωξε τον ληστή μετά από πάλη! Εσπασε όμως το χέρι της

    Ημερομηνία:

    Στη σύλληψη ενός επίδοξου ληστή προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης (6/10), αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου στο Πράσινο του Δήμου Πύργου.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες  ο συλληφθείς εισέβαλε στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας και με τη χρήση βίας προσπάθησε να της αφαιρέσει πολύτιμα αντικείμενα που είχε στην οικία της. Η γυναίκα όμως, παρά την ηλικία της, βρήκε το κουράγιο να αντισταθεί και πάλεψε με τον δράστη, με αποτέλεσμα η ίδια να πέσει στο έδαφος και να σπάσει το χέρι της.

    Ο άνδρας, εμφανώς τρομοκρατημένος τράπηκε σε φυγή, ενώ η ηλικιωμένη τηλεφώνησε άμεσα στις Αρχές δίνοντας και την περιγραφή του. Ο άνδρας συνελήφθη αμέσως σε χωράφι της περιοχής και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δ. Γκοτσόπουλος: Έχασε το κινητό του – «Το βρήκε μια κυρία, αλλά δεν μου το δίνει»

    O Πατρινός Δημήτρης Γκοτσόπουλος ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 και αποκάλυψε...

    Έξι σνακ για να μείνεις fit

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%ce%be%ce%b9-%cf%83%ce%bd%ce%b1%ce%ba-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%82-fit/

    Η αλλεργία στο… σεξ που είναι εκπληκτικά συχνή – Τι πρέπει να ξέρετε

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b7-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b5%ce%be-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bb%ce%b7%ce%ba%cf%84/