ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Ιατροδικαστής που εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτου βρέφους ζήτησε 5.000 ευρώ για να αλλάξει το “πόρισμά του”

    Ημερομηνία:

    Για «φακελάκι» 5.000 ευρώ ελέγχεται ιατροδικαστής, ο οποίος ανήκει στην επιτροπή που διερευνά την υπόθεση του θανάτου του βρέφους στην Αμαλιάδα.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του Mega, η εισαγγελία της Κέρκυρας έχει σχηματίσει δικογραφία για αναφερόμενο χρηματισμό σε βάρος του συγκεκριμένου ιατροδικαστή της τριμελούς επιτροπής.

    Η δικογραφία αφορά υπόθεση από το 2021 όταν ο συγκεκριμένος ιατροδικαστής φέρεται να είχε ζητήσει τα 5.000 ευρώ, προκειμένου να μετατρέψει ένα πόρισμα που αφορούσε πτώση και θάνατο ηλικιωμένης σε τροχαίο ατύχημα.

    ICECAP

    Συγκεκριμένα, η ηλικιωμένη έπεσε έξω από μία εκκλησία το 2021, χωρίς να υπάρχει σαφής εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη. Η γυναίκα διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ, όπου κατέληξε και έτσι διεξήχθη ιατροδικαστική έρευνα που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το θύμα σκόνταψε.

    Ωστόσο άρχισε να διατυπώνεται η εκδοχή του τροχαίου ατυχήματος και ανατέθηκε μία δεύτερη έρευνα σε έναν δεύτερο ιατροδικαστή πραγματογνώμονα, αυτόν δηλαδή που ελέγχεται πλέον για χρηματισμό.

    Ο συγκεκριμένος φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία, να καθυστερούσε από το 2021 έως το 2024 να εκδώσει το πόρισμά του, το οποίο έπραξε τελικά πρόσφατα, αφότου έλαβε 5.000 ευρώ από τους συγγενείς της ηλικιωμένης σε ένα κουτί με γλυκά που παραδόθηκε σε ζαχαροπλαστείο στη βόρεια Κέρκυρα.

    Ο ζαχαροπλάστης είχε αναλάβει να τα μεταφέρει και να τα παραδώσει στον ιατροδικαστή, ο οποίος πλέον δεν υπηρετεί στην Κέρκυρα. Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στην εισαγγελία της Κέρκυρας, από την οποία διεξάγεται έρευνα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    X. Μπονάνος: Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Ψωφίδας

    Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο...

    Έγκλειστος των φυλακών Αγίου Στεφάνου πιάστηκε με αυτοσχέδιο λεπίδι και κινητό

    “Λαβράκι” έβγαλε ο έλεγχος σε έναν 31χρονο Πακιστανό, έγκλειστο...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Κατέληξε η γυναίκα που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

    Στο νοσοκομείο του Πύργου λίγες ώρες αφότου μεταφέρθηκε ύστερα...

    Μεξικό: Δολοφόνησαν live υποψήφια δήμαρχο κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Βερακρούς

    Μια ακόμη πολιτική δολοφονία συγκλονίζει το Μεξικό από το βράδυ της Κυριακής 11...