ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Κολωνός: Ο 53χρονος φέρεται να εξέδιδε τη 12χρονη μέσα σε αυτοκίνητα

    Ημερομηνία:

    Αρνείται τα πάντα ο 53χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη, στον Κολωνό, από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022. 

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης καταστήματος στον Κολωνό, φέρεται να υποστηρίζει ότι το κορίτσι του γύριζε μόνο του τα βίντεο και του τα έστελνε, γιατί ήθελε να τον προσεγγίσει και πως κάποιοι θέλουν να τον καταστρέψουν. Η 12χρονη καθάριζε το μαγαζί του 53χρονου, καθώς η οικογένεια της, που έχει συνολικά εννέα παιδιά, αντιμετώπιζει πολλά οικονομικά προβλήματα.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος  φέρεται να την εξέδιδε σε πελάτες μεταξύ 30 έως 50 ετών, μέσα σε αυτοκίνητα, αλλά και σε ένα δωμάτιο, ωστόσο -μέχρι στιγμής- δεν έχει προσδιοριστεί η περιοχή. Το κορίτσι φέρεται να έχει συναντηθεί με περισσότερους από 10 πελάτες, εκ των οποίων κάποιοι της είχαν πει “είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις”.

    Φλίγκος

    Ο 42χρονος που επίσης έχει συλληφθεί για την υπόθεση και είναι παντρεμένος, αναγνωρίστηκε από το παιδί ως πελάτης, υποστηρίζοντας πως είχε μαζί του σεξουαλική επαφή, πολλές φορές.

    GLEARNET

    Η αποκάλυψη του εφιάλτη

    Ο εφιάλτης της 12χρονης αποκαλύφθηκε, όταν βρέθηκε σε φιλικό σπίτι και ασχολούνταν συνέχεια με το κινητό της. Η μητέρα της ενημερώθηκε και την ρώτησε επίμονα τι συνέβαινε, με το παιδί να προχωρά στις σοκαριστικές αποκαλύψεις.

    Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο, Δευτέρα (10.10.2022) στον ανακριτή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ανεξέλεγκτη κατανάλωση αλκοόλ από μαθητές στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου! Η σχέση με τον βιασμό

    Οι καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στον πεζόδρομο Γεροκωστοπούλου με...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Συνάντηση με Μ. Χρυσοχοϊδη για την ενίσχυση της αστυνομίας στην Αχαΐα

    Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη...

    Ο Γιώργος Λάνθιμος κλωνοποιεί τη Σκάρλετ Γιόχανσον στο νέο σουρεαλιστικό σποτ της Prada

    Με το χαρακτηριστικό του στίγμα και τη μοναδική του...

    Δυτ. Ελλάδα: Τους έπιασαν με χασίς και όπλα

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς του...