Δυτική Ελλάδα: Με σύριγγα σιτίζεται ο 18χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από ομάδα νεαρών

    Ημερομηνία:

    Ένας 18χρονος δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από ομάδα νεαρών στη Βόνιτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος φέρει σοβαρά τραύματα στους σιαγόνες με αποτέλεσμα να σιτίζεται με σύριγγα και θα καταφέρει να ξανά φάει τον Δεκέμβρη.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα νεαρών αποτελείσαι από 15 άτομα. Σημειώνεται ότι για το περιστατικό συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί ηλικίας 17 ετών, οι οποίοι φέρονται να επιτέθηκαν στον ανήλικο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των άρθρων 310 («Βαριά σωματική βλάβη») και 312 («Σωματική βλάβη σε αδύναμο άτομο») του Ποινικού Κώδικα.

    O 18χρονος μιλώντας στην τηλεόραση του Open ανέφερε: «Ήταν περίπου 15 άτομα αυτοί που μου επιτέθηκαν. Μου έσπασαν το χέρι και έχω τρία κατάγματα στο σαγόνι». «Το παιδί μου χλευάζεται και δεν ξέρουμε τον λόγο. Κανένας από τους γονείς των παιδιών που επιτέθηκαν στον γιο μου δεν ήρθαν να μου ζητήσουν συγγνώμη. Τα συγκεκριμένα παιδιά το παίζουν μάγκες», ανέφερε η μητέρα του 18χρονου.
    BOOKTICKETS

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Κάδοι ανακύκλωσης στο Πανεπιστήμιο

    Την ενημέρωση έκανε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος...

    Πώς το κινητό σας παρακολουθεί κάθε στιγμή τις κινήσεις σας

    Υπάρχει μια σύντομη φράση, σχεδόν αστικός μύθος, που όλοι...

    Πάτρα: Επικίνδυνο μπαλκόνι αλλά… ποιος ασχολείται;

    Αρκετή η συζήτηση για τα υπό κατάρρευση κτίρια στην...