ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Μετά από 20 μήνες ψυχρών σχέσεων… τα βρήκαν οι Δήμαρχοι

    Ημερομηνία:

    Μετά μια περίοδο ψυχρών σχέσεων που διήρκησε περισσότερο από 20 μήνες  οι δήμαρχοι Πηνειού και Ανδραβίδας Κυλλήνης έκαναν χθες το πρώτο βήμα επαναπροσέγγισης στο δημαρχείο Ανδραβίδας, χωρίς ωστόσο κανείς να είναι σε θέση να προδικάσει «το αν, το πότε και το ποιο» του επόμενου βήματος.

    Με το θερμόμετρο στους 31 υπό σκιάν, οι κ.κ. Ανδρέας Μαρίνος και Γιάννης Λέντζας συναντήθηκαν στην διπλή συνεδρίαση των ΔΣ του συνδέσμου «Ηρακλής», ο πρώτος ως μέλος του ΔΣ  του συνδέσμου και ο δεύτερος ως ακροατής των συνεδριάσεων.

    Στις 14.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του «Ηρακλή» βρέθηκαν: από την πλευρά της μειοψηφίας ο  κ. Χαντζής Κ. και  η Γ. Κακαλέτρη και από την πλευρά της  πλειοψηφίας οι : κ. Έκτορας Ρουμελιώτης,  κ. Νίκος Γεωργόπουλος και κ. Ανδρέας Μαρίνος.

    Ο κ. Χαντζής κάθισε μπροστά από το γραφείο του Γενικού γραμματέα κ. Γ. Μπακογιάννη και η κ. Γ. Κακαλέτρη  στη θέση της στο τραπέζι συνεδριάσεων. Στις θέσεις τους στο τραπέζι συνεδριάσεων κάθισαν και οι τρείς της πλειοφηφίας. Παρών στη συνεδρίαση ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας.

    Κοινή συνεδρίαση των δύο ΔΣ δεν έγινε, παρά μόνο αυτή της πλειοψηφίας, χωρίς όμως και αυτή τη φορά να ικανοποιηθούν τα αιτήματά της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΠΕΚΑ: Ενίσχυση ρευστότητας με 18 επιδόματα έως το τέλος Ιουλίου – Πότε τα χρήματα στα ΑΤΜ

    Ο ΟΠΕΚΑ προχωρά εντός του Ιουλίου στην καταβολή συνολικά 18 επιδομάτων...

    Μαξίμου: Οδηγίες προς «ναυτιλλομένους» υπουργούς – Η πίεση και οι 4 δρόμοι προς τη ΔΕΘ

    Με το κυβερνών κόμμα να μην έχει καταφέρει ακόμα...

    ΠΑΤΡΑ – ΣΟΚ: “Εφυγε” ο Πέτρος Μανέτας

    "Εφυγε" από την ζωή ένας αξιαγάπητος Πατρινός, ο Πέτρος...

    Ο Ιούλιος «κλείνει» στην Βουλή – Τρεις μάχες για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ μέσα σε 10 μέρες

    Τρεις κοινοβουλευτικές μάχες στην Ολομέλεια αναμένεται να δοθούν τις...