Δυτική Ελλάδα: Μήνυσε ανήλικους ότι την χτύπησαν

    Ημερομηνία:

    Στις αίθουσες των δικαστηρίων θα επιλύσουν τις διαφορές τους μία 59χρονη γυναίκα και τρεις οικογένειες, μετά από περιστατικό που φέρεται να σημειώθηκε την Παρασκευή.

    Τρεις ανήλικοι, σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η γυναίκα, φέρονται να πετούσαν πέτρες σε αποθήκη και οικία ιδιοκτησία της. Για το λόγο αυτό κάλεσε την Αστυνομία να επιληφθεί. Οι νεαροί φέρονται επίσης να απείλησαν, να εξύβρισαν και να προκάλεσαν σωματικές βλάβες στην γυναίκα, όπως αναφέρει το agriniopress.

    Οι αρχές προχώρησαν στις συλλήψεις των τριών, πλην όμως υπήρξε συνέχεια. Οι γονείς τους που έσπευσαν στο τμήμα προχώρησαν με τη σειρά τους σε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της φερόμενης ως παθούσας. Την κατηγορούν για ψευδή καταμήνυση και για συκοφαντική δυσφήμιση.

    Η υπόθεση έχει πάρει πλέον την δικαστική οδό.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ντόμινο λαθών οδήγησε στον θάνατο τον στρατιώτη Νίκο Γκάτση: Νοσοκόμα ρωτούσε ασθενείς αν ήξεραν να κάνουν ΚΑΡΠΑ

    Μια ιατρική ομάδα που ήταν άφαντη. Μια βοηθός νοσηλεύτρια...

    Τραγωδία στη Σαντορίνη: Πνίγηκε 6χρονο παιδί σε πισίνα ξενοδοχείου

    Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 6χρονου παιδιού...

    Δυτική Ελλάδα: “Εφυγε” ένας λάτρης του αυτοκινήτου – φωτό – θρήνος για τον Θ. Φραντζισκάκη

    Θλίψη στον Πύργο για την απώλεια του Θεόδωρου Φρατζισκάκη. Το...

    Η Αμαλία Κωστοπούλου παντρεύτηκε τον σύντροφό της στην Αμερική

    Τον αγαπημένο της, Τζέικ Μέντγουελ, παντρεύτηκε η Αμαλία Κωστοπούλου....