ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Μπήκαν εφοριακοί σε κατάστημα και τελικά… συνελήφθησαν μαζί με τον ιδιοκτήτη

    Ημερομηνία:

    Ο έλεγχος τριών εφοριακών σε κατάστημα εστίασης της περιοχής κατέληξε σε… επεισόδιο με αλληλομηνύσεις και συλλήψεις.

    Σε τέσσερις συλλήψεις συνολικά προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Αγρίνιο χθες 13/4. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρεις εφοριακοί, μία γυναίκα 53 ετών και δύο άνδρες 55 και 38 ετών έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος τους ο ιδιοκτήτης επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην οποία και πραγματοποίησαν έλεγχο.

    Ο 32χρονος ιδιοκτήτης τους μήνυσε για παράβαση καθήκοντος και πρόκληση σωματικών βλαβών. Υποστήριξε ότι δεν δέχθηκαν οι εφοριακοί χειρόγραφες αποδείξεις, επικαλούμενος πρόβλημα της ταμειακής μηχανής καθώς επίσης ότι του προκάλεσαν αμυχή στο αριστερό χέρι, με χρήση βίας. Ανέφερε δε ότι του απέσπασαν με την βία φορολογικά και λογιστικά έγγραφα.

    Ακολούθως, οι τρεις εφοριακοί, μήνυσαν τον 32χρονο για ψευδή καταμήνυση, απειλή και συκοφαντική δυσφήμιση. Υποστήριξαν ότι κατέθεσε ψευδώς τις κατηγορίες εναντίον τους, ότι ανέφερε εις γνώση του ψευδείς μαρτυρίες για αυτούς ενώπιον τρίτων και ότι τους απείλησε φραστικά.

    Οι τρεις εφοριακοί που συνελήφθησαν έχουν αφεθεί ελεύθεροι με εντολή Εισαγγελέα, αντίθετα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Πακιστάν χτύπησε 22 τοποθεσίες στο Αφγανιστάν, νεκρά 274 μέλη των Ταλιμπάν – Διάλογο ζητά η Καμπούλ

    Σε νέα φάση κλιμάκωσης εισέρχονται οι σχέσεις Πακιστάν και Αφγανιστάν,...

    Digital Marketing: Πότε (και γιατί) είναι η στιγμή να το αναθέσεις σε ειδικούς;

    Ίσως μόλις ξεκίνησες κάτι δικό σου ή έχεις αναλάβει...

    Τι συμβαίνει με τις παρατεταμένες βροχοπτώσεις στην Ελλάδα, 18 κακοκαιρίες στη χώρα μέσα σε 4 μήνες – Ανάλυση meteo

    Προκαταρκτική ανάλυση των διαθέσιμων δεδομένων δείχνει ότι στα τέλη του...

    Άνδρες Νεάντερταλ και γυναίκες Homo sapiens: Μελέτη αποκαλύπτει την τάση ζευγαρώματος που διαμόρφωσε το DNA μας

    Οι άνδρες Νεάντερταλ και οι γυναίκες Homo Sapiens είχαν την έντονη τάση να...