ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Μπήκε με το αυτοκίνητο μέσα σε βιτρίνα αλλά… εξαφανίσθηκε γιατί δεν είχε δίπλωμα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Άφαντος παραμένει ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος μετά από τροχαίο “καρφώθηκε” σε επιχείρηση υγραερίου στο Αγρίνιο.

    Υπενθυμίζεται από τη σύγκρουση δύο οχημάτων, το ένα ΙΧ εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε στην πρόσοψη επιχείρησης με υγραέριο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός που έπεσε στην επιχείρηση ήταν ανήλικος και δεν είχε δίπλωμα. Μετά τη συντριβή, εγκατέλειψε το όχημα και το σημείο.

    ICECAP

    “Χωρίς δίπλωμα”

    “Αυτός ο άνθρωπος κατέβαινε μια μεγάλη οδό διπλής κυκλοφορίας, χτύπησε στο προπορευόμενο όχημα, χτύπησε σε ένα κράσπεδο, σηκώθηκε στον αέρα και έπεσε στην επιχείρηση που είναι εκθεσιακό κέντρο, δεν είχε μέσα φιάλες, έχει μόνο συσκευές”, λέει στο MEGA ο επίτιμος πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

    “Σηκώθηκε, βγήκε έξω, πήγε εκεί ο κόσμος του έδωσαν ένα ποτήρι νερό και εξαφανίστηκε σε δευτερόλεπτα. Προφανώς ήταν Ρομά χωρίς δίπλωμα. Εκεί κοντά έχει καταυλισμό με πάρα πολλούς Ρομά και υπάρχει πρόβλημα γιατί οδηγούν ανήλικοι αυτοκίνητα χωρίς να υπολογίζουν τίποτα, αυξάνουν συνεχώς ταχύτητες και οι περισσότεροι δεν έχουν καν δίπλωμα”.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “Σταύρωση” και “Ανάσταση”

    Ακούγονταν οι αργόσυρτοι χτύποι της καμπάνας αντιλαλώντας το πένθος...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Σύγκρουση ΙΧ με τρένο στην Ανθείας! Γνωστή γιατρός ο οδηγός του οχήματος

    Τροχαίο ατύχημα με σοβαρά τραυματία γνωστή γιατρό της Πάτρας...

    Κίνα: Ρομπότ έτρεξαν ημιμαραθώνιο μαζί με δρομείς

    Λάδωσαν τις αρθρώσεις του, έτρεξαν, και τερμάτισαν με επιτυχία...

    «Αστικό πάρκο άγριας ζωής»! Οδός Γερμανού στην Ανω Πόλη

    «Αστικό πάρκο άγριας ζωής» γράφει ένας αναγνώστης στα σχόλια...