ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Νέα «κρούσματα» ιερόσυλων σε Ωλένη και Μαγούλα

    Ημερομηνία:

    Δύο νέα «κρούσματα» ιεροσυλίας σε εκκλησίες προκαλεί εκ νέου αναστάτωση στην Ηλεία, αφού μετά την κλοπή στο χρηματοκιβώτιο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου του Πύργου και τις διαρρήξεις στα κοιμητήρια Λευκοχωρίου και Μυρσίνης, την περασμένη Πέμπτη, άγνωστοι χτύπησαν στον Ιερό Ναό Νικολάου Ωλένης και στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Μαγούλας αποκομίζοντας συνολικό όφελος 2.500 χιλιάδων ευρώ!

    Όπως σημειώνει το patrisnews.com, στην πρώτη περίπτωση, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι δράστες παραβίασαν την κεντρική πόρτα της εκκλησία και εισήλθαν στο εσωτερικό της, μιας και όταν πήγε η νεωκόρισσα χθες το πρωί να ανοίξει, η πόρτα άνοιξε αμέσως εμφανίζοντας σημάδια παραβίασης και αφαίρεσαν από το παγκάρι και τα συρτάρια περίπου το ποσό των 2 χιλιάδων ευρώ.

    Στη δεύτερη περίπτωση, φαίνεται πως οι δράστες παραβίασαν τόσο την πόρτα όσο και το παγκάρι με κατσαβίδι και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αφαίρεσαν το ποσό των 500 ευρώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πούτιν: Αν η Ευρώπη θέλει πόλεμο τώρα, η Ρωσία είναι έτοιμη

    Η Ρωσία δεν σκοπεύει να πολεμήσει με ευρωπαϊκές χώρες, αλλά εάν...

    Δυτική Ελλάδα: Πάνω από 1.000 παραβάσεις βεβαιώθηκαν την 22η εβδομάδα της εκστρατείας για το κράνος

    Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι ενημερωτικές δράσεις της Ελληνικής...

    Πάτρα: “Εφυγε” από τη ζωή ο Χρήστος Σπατιώτης – Εργαζόταν στο ΚΤΕΛ

    KHΔΕΙΑ Τον Πολυαγαπημένο μας ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΠΑΤΙΩΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ Κ.Τ.Ε.Λ. = ΕΤΩΝ 67 = κηδεύουμε...