ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Ολοι για να σώσουν τον Δημήτρη – Και ποδοσφαιρικός αγώνας σήμερα

    Ημερομηνία:

    Σε αξιέπαινη πρωτοβουλία προχωρά η Ένωση Αγίου Δημητρίου καθώς τα έσοδα του σημερινού (21/1) αγώνα πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Αγρινίου, με τον Άρη Αιτωλικού, θα διατεθούν στον μικρό Δημήτρη που δίνει «μάχη» με τον καρκίνο.

    Η ανάρτηση της Ένωσης Αγίου Δημητρίου για τον μικρό Δημήτρη:

    Με πρωτοβουλία της διοίκησης του Α.Π.Σ. “Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου”, τα έσοδα από τον σημερινό αγώνα με τον Άρη Αιτωλικού θα διατεθούν στον μικρό Δημήτρη που παλεύει με τον καρκίνο.

    Με καταγωγή από ένα χωριό του Θέρμου, ο μικρός Δημήτρης χρειάζεται την βοήθεια όλων μας για να βγει νικητής στη μεγάλη αυτή μάχη που δίνει.

    Ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Θέρμου, Αποστόλης Κουβαράς μας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του και άμεσα ευαισθητοποιηθήκαμε, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία οικονομικής ενίσχυσης μέσω του σημερινού αγώνα.

    Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε με αυτή την πράξη αγάπης, πιο κάτω αναφέρονται αναλυτικά τα στοιχεία και τα iban των τραπεζών για όποιον φυσικά επιθυμεί να βοηθήσει.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ!

    agriniopress.gr

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...