ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Όπου γης και πατρίς για το παιδί του – Ο αγώνας του Χρ. Σκέντζου για τον οκτάχρονο γιο του

    Ημερομηνία:

    Η γυναίκα του στην Λάρισα, άνεργη, με τα τέσσερα παιδιά του και ο ίδιος με τον μεγαλύτερο γιο του, τον Γιώργο γυρνά σε όλη την Ελλάδα με το βανάκι το οποίο έχει μετατρέψει σε σπίτι προκειμένου να κάνει εφήμερες δουλειές και να καταφέρει να βγάλει τα έξοδα που χρειάζονται για την εγχείρηση στην οποία πρέπει να υποβληθεί ο οκτώ μηνών γιος του ο οποίος από την μέρα της γέννησης του πάσχει από ατρησία πρωκτού!

    Βλέπετε, η μοίρα για τον 31χρονο Χρήστο Σκέντζο, την 29χρονη σύζυγο του Όλγα και τα πέντε παιδάκια τους, τους έφερε αντιμέτωπους με προβλήματα όχι μόνο οικονομικά αλλά και υγείας.

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Όπου γης και πατρίς για το παιδί του – Ο αγώνας του Χρ. Σκέντζου για τον οκτάχρονο γιο του

    Ο μικρότερος γιος του ζευγαριού, από την στιγμή που είδε το πρώτο φως διαγνώσθηκε με ατρησία πρωκτού και ήδη έχει υποβληθεί σε ένα χειρουργείο με το δεύτερο να είναι προγραμματισμένο για το τέλος του μήνα ενώ αν όλα πάνε καλά, θα χρειαστεί ένα ακόμα σε σύντομα χρονικό διάστημα.

    Ο Χρήστος, πολλά χρόνια άνεργος, όπως και η γυναίκα του βγάζει κραυγή αγωνίας και με μοναδικό σύμμαχο ένα βαν το οποίο έχει μετατρέψει σε σπίτι, υπνοδωμάτιο αλλά και εργαλείο δουλειάς και τον μεγάλο γιο του, τον Γιώργο, μαζί, κυρίως για ψυχολογική υποστήριξη, περιπλανιέται σε όλη την Ελλάδα, κάνοντας εφήμερες δουλειές όπως να πουλά μαρκαδόρους κλπ προκειμένου να βγάλει τα έξοδα του χειρουργείου.

    Αυτή την εβδομάδα, ο Χρήστος με το Γιώργο βρέθηκαν στην Ηλεία, όμως σε λίγες μέρες θα φύγουν γιατί στην Λάρισα τους περιμένουν η Όλγα με τα άλλα τέσσερα μέλη της οικογένειας και συν τοις άλλοις, ο Γιώργος, μαθητής Γυμνασίου, πρέπει να γραφτεί και στο σχολείο με την ελπίδα να έχει ένα καλύτερο μέλλον όταν μεγαλώσει.

    Ο Χρήστος Σκέντζος, με την αξιοπρέπεια που τον διακρίνει, ζητά μια χείρα βοηθείας στον Γολγοθά του  που ανεβαίνει ο ίδιος και η οικογένεια του και μέσω της εφ. «Πατρίς» απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει προκειμένου το οκτώ μηνών αγγελούδι του να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Στις 27 Σεπτέμβρη, ο μικρός θα κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο και λίγες ημέρες αργότερα θα υποβληθεί στην χειρουργική επέμβαση με την ελπίδα όλα να πάνε καλά και να μπορέσει μεγαλώνοντας να ζήσει και να χαρεί όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του.

    Οι λογαριασμοί για όποιον συμπολίτη μας επιθυμεί να βοηθήσει τον Χρήστο και την οικογένειά του είναι οι εξής:

    GR 8301106370000063760147049 (Εθνική)

    GR 2201713130006313010418917

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

    Ο Γιάννης Νταλιάνης έχει βαπτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και σε συνέντευξή του στην...

    Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

    Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες...

    Αυτή είναι η πιο βροχερή πόλη της Ελλάδας και δεν είναι τα Γιάννενα

    Η Ελλάδα, γνωστή για τα ηλιόλουστα τοπία και τις...

    Στο +86% από το 2017 οι τιμές πώλησης για κατοικίες – Η τρελή κούρσα στα ακίνητα συνεχίζεται

    Ιδιαίτερα ανθεκτική με τις μέσες τιμές να έχουν ξεπεράσει τα...