ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Προφυλακίστηκε 43χρονος για παιδική πορνογραφία – Έρευνες στο σπίτι του

    Ημερομηνία:

    Σοκ και αγανάκτηση προκάλεσε στη τοπική κοινωνία η σύλληψη ενός 43χρονου άνδρα για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, μετά από επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο συλληφθείς, του οποίου η ταυτότητα παραμένει ανώνυμη λόγω της φύσης των κατηγοριών, φέρεται να είχε ενεργό ρόλο σε ύποπτες διαδικτυακές πλατφόρμες, ενώ στο κινητό του εντοπίστηκαν φωτογραφίες ανηλίκων και ψηφιακό ίχνος που τον καταδικάζει.

    Κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και laptop, τα οποία εξετάζονται σε εγκληματολογικά εργαστήρια για πιθανά επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία.
    GLEARNET

    Μετά από ανακριτική παραπομπή, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου φυλακίζονται άτομα με παρόμοιες κατηγορίες.

    Φλίγκος

    Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη αντίδραση στους κατοίκους του Αγρινίου, με πολλούς να εκφράζουν αγανάκτηση για την υπόθεση. Ειδικοί τονίζουν τη σημασία της ψηφιακής ευαισθητοποίησης, καθώς τέτοια εγκλήματα συχνά διαπράττονται μέσα από κρυφές διαδικτυακές κοινότητες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ: Δύο τροχαία σε οδό Γούναρη και Αγιο Βασίλειο – Συναγερμός στη ΕΛΑΣ

    Δύο τροχαία με δύο τραυματισμούς σε Πάτρα και Αγιο...

    Πάτρα: Αλλάζει όψη το γήπεδο της Αγυιάς – Δείτε τις εργασίες

    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αναβάθμισης στο Ενωσιακό γήπεδο Αγυιάς, με...