ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: “Καμπάνα” 4 ετών σε άνδρα που έσερνε τον σκύλο του με το ΙΧ

Ημερομηνία:

Καταδικάσθηκε οµόφωνα χθες από το Μεικτό Ορκωτό ∆ικαστήριο Ζακύνθου ο κάτοικος Ακταίου, ο οποίος τον Νοέµβριο του 2022 έδεσε µε αλυσίδα από το πίσω µέρος του οχήµατός του και έσυρε στην άσφαλτο τον ελληνικό ποιµενικό ιδιοκτησίας του. Το ∆ικαστήριο τού επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και ταυτόχρονα του βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιµο των 30.000 ευρώ.

PHILOXENIA

Ωστόσο, τού αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του µειωµένου καταλογισµού λόγω άνοιας, όχι όµως και το ελαφρυντικό του προτέρου σύννοµου βίου. Σύµφωνα µε το κατηγορητήριο, ο κατηγορούµενος έσυρε το ζώο από το όχηµά του και διένυσε µια απόσταση που ξεπερνούσε το ενάµισι χιλιόµετρο. Μάλιστα, ο δρόµος από το Ακταίο έως τον Άγιο Βασίλη είχε γεµίσει αίµατα από τα πολλαπλά βαριά τραύµατα του ζώου στα τέσσερα άκρα του, στην κάτω γνάθο και στο στέρνο.

Τη φροντίδα της «Έλενας» ανέλαβε από την πρώτη στιγµή η Αλεξάνδρα ∆ηµοπούλου, η οποία µετά από πολύµηνο αγώνα µε τη βοήθεια της κτηνιάτρου του ∆ήµου Πατρέων Ιωάννας Γιαννακοπούλου το οδήγησε στην πλήρη ανάρρωση.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Έτοιμο το σενάριο για τη βιογραφική ταινία για τον Όζι Όσμπορν: Μιλάμε με σκηνοθέτες, είπε ο γιος του

Νέες πληροφορίες για τη βιογραφική ταινία για τον Όζι Όσμπορν έδωσε...

Συνελήφθη 47χρονος που γδύθηκε μπροστά στην ψυχολόγο του στον Εύοσμο

Αντί να ξεγυμνώσει την ψυχή του και να βγάλει...