ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στο 23χρονο παλικάρι

    Ημερομηνία:

    Πριν λίγες μέρες, το Σάββατο είχε φως, μουσική, γέλια κι ευχές. Ήταν ο γάμος του. Ήταν η βάπτιση της κόρης του. Ήταν η αρχή μιας ζωής που όλοι πίστεψαν πως… θα κρατήσει χρόνια.

    Ο 23χρονος Σάββας Μονοκρούσος, το παλικάρι που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα στο τροχαίο στην οδό Καταραχίου όταν το αυτοκίνητό του “καρφώθηκε” σε δένδρο, θα κηδευτεί το Σάββατο 21 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων, στο Α’ Νεκροταφείο Πύργου, στις 6 το απόγευμα.

    Και η ζωή συνεχίζει. Αλλά χωρίς εκείνον. Χωρίς τον άνθρωπο που ήταν πάντα με ένα χαμόγελο, πάντα γεμάτο αγάπη, δουλειά, όνειρα.

    Η ζωή του Σάββα κόπηκε απότομα, στην αρχή της… Το 23χρονο παλικάρι δεν γύρισε ποτέ σπίτι του, στην οικογένειά του που δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

    Το παιδί του, ένα κοριτσάκι λίγων μηνών, τον περιμένει ακόμα. Η γυναίκα του δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το κακό που τους χτύπησε την πόρτα. Η μάνα, ο πατέρας ανθρώπινα ράκη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οπαδική βία στην Ηγουμενίτσα: 4 ανήλικοι και οι γονείς τους στη δικαιοσύνη

    Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας συνελήφθησαν...

    Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο πρώτος πύραυλος, οι 500.000 νεκροί και ο νέος βίαιος κόσμος που γεννήθηκε

    Τέσσερα χρόνια πολέμου στην Ουκρανία έχουν αλλάξει ριζικά τον παγκόσμιο...

    ΚΟΥΛΟΥΜΑ στην Αλυκή 2026! φωτο

    Το Δ.Σ.του  Συλλόγου Αλυκής Ευχαριστεί την δωδεκαμελή Εθελοντική ομάδα...

    Χειροπέδες σε δύο που χτύπησαν τον περιπτερά στη Γαστούνη

    Συνελήφθησαν, στις 21-02-2026 το βράδυ, στη Γαστούνη Ηλείας, από αστυνομικούς...