ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Σκοτώθηκε 25χρονος με μηχανή

    Ημερομηνία:

    Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες αργά το βράδυ στην Επαρχιακή Οδό Αγ. Ηλία προς Σταμνά.

    Ειδικότερα, ένας 25χρονος αλλοδαπός άνδρας, οδηγώντας μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας του δεξιά και ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα. Διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

    Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα ληστείας 

    Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή του Πηνειού, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ληστείας.

    Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος χθες το βράδυ προσέγγισε έναν ημεδαπό άνδρα που κινούταν πεζός και με την άσκηση σωματικής βίας, αποπειράθηκε να του αφαιρέσει το κινητό του τηλέφωνο.

    Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε έρευνα από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, οι οποίοι ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του κατηγορούμενου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του σήμερα τα ξημερώματα.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τειρεσίας: Ποιοι μπορούν να βγουν από τη «μαύρη λίστα» και τι πρέπει να κάνουν

    Όλο και περισσότεροι πολίτες φαίνεται πως εντάσσονται στη «μαύρη...

    Τα προβλήματα στην ΒΙΠΕ και προς την Αχαγιά

    Μπορεί η κυκλοφορία στην Παλαιά Εθνική Οδό προς την...

    Το θέμα των φορτοεκφορτώσεων σε διάφορα σημεία της Πάτρας, εξακολουθεί να συνιστά μείζον πρόβλημα

    Το θέμα των φορτοεκφορτώσεων σε διάφορα σημεία της Πάτρας,...

    ΠΑΤΡΑ: Τα πιο μεγάλα “φέσια” στον Δήμο Πατρέων! Αυτή είναι η εταιρεία που χρωστά τα περισσότερα

    Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στα κατάστιχα της οικονομικής υπηρεσίας του...