ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Στη φυλακή 5 συλληφθέντες για επεισόδιο με 2 νεαρούς

    Ημερομηνία:

    Μετά τις προθεσμίες που έλαβαν, ως δικαιούνταν, απολογήθηκαν την Πέμπτη στην Ανακρίτρια Αγρινίου οι πέντε συλληφθέντες δράστες του βίαιου επεισοδίου που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου με θύματα δυο νεαρούς άνδρες.

    Να θυμίσουμε πως οι πέντε συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση, ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, περί ναρκωτικών, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας.

    Σύμφωνα με το “agriniopress.gr” oι συλλήψεις τους έγιναν μετά από έρευνες το Σάββατο 9 Νοεμβρίου κι ενώ είχε προηγηθεί το αιματηρό επεισόδιο σε βάρος δυο νεαρών στη Σπολάιτα Αγρινίου, το βράδυ της προηγούμενης μέρας.

    Οι κατηγορούμενοι είναι πέντε άνδρες, 21,24,29, 53 και 55 ετών, που όχι μόνον μαχαίρωσαν και λήστεψαν τα θύματα, αλλά φέρεται να βιντεοσκόπησαν κιόλας τις πράξεις τους!

    Μετά τις απολογίες τους και οι πέντε κρίθηκαν προφυλακιστέοι και θα οδηγηθούν στις φυλακές.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γενέθλια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο – Πόσο χρονών γίνεται;

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%ad%ce%b8%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%ad%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bf/

    Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Καραμέρος καθώς βιώνει μεγάλο πένθος

    Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Καραμέρος καθώς βιώνει μεγάλο πένθος. Ο...

    Προειδοποίηση για άγνωστα συνθετικά ναρκωτικά που έχουν κατακλύσει την Ευρώπη

    Δεκάδες νέα οπιοειδή και άγνωστα ως τώρα συνθετικά ναρκωτικά...

    Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει με μπικίνι και προκαλεί αναστάτωση

    Η Σοφία Παυλίδου έβαλε το μαγιό της και πήγε να κάνει...