ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Στη φυλακή άνδρας για σεξουαλική παρενόχληση μέσα σε πλοίο

    Ημερομηνία:

    Σοκ προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης μιας νεαρής κοπέλας από έναν άνδρα μέσα σε καράβι που εκτελούσε το δρομολόγιο Κεφαλονιά – Κυλλήνη, με τον κατηγορούμενο να οδηγείτε στη φυλακή με απόφαση του δικαστηρίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Patris News, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο επιβατικό πλοίο που είχε αναχωρήσει από τον Πόρο Κεφαλληνίας.

    Ο πλοίαρχος του καραβιού, ενημέρωσε το Λιμαναρχείο Κυλλήνης ότι ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας με ασελγείς πράξεις προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια μιας ομοεθνούς του, 18χρονης φοιτήτριας, την στιγμή που αμφότεροι βρίσκονταν στα καθίσματα αεροπορικού τύπου, την ώρα μάλιστα που το θύμα κοιμόταν.

    Η πράξη του 47χρονου κατηγορούμενου έγινε αντιληπτή από τον πατέρα της κοπέλας και άλλους επιβάτες, και μετά την ενημέρωση του πλοίαρχου προς τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, ο αλλοδαπός τέθηκε σε επιτήρηση από το προσωπικό του πλοίου, μέχρι να γίνει η αφιχθεί στο λιμάνι της Κυλλήνης.

    Κατά τον απόπλου του καραβιού, άνδρες της Λιμενικής Αρχής Κυλλήνης συνέλαβαν αμέσως τον 47χρονο, σχηματίζοντας σε βάρος του δικογραφία για το αδίκημα της προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ελλάδα μικραίνει: Μισό εκατομμύριο λιγότεροι σε μόλις 13 χρόνια

    Την πρόβλεψη ότι τις επόμενες τρεις δεκαετίες θα συνεχιστεί...

    Κορμάρα Ελληνίδα ηθοποιός στα 51 της – Κι όμως έχει γιο 21 χρονών και σύντροφο 34!

    Θανατηφόρο κορμί διατηρεί στα 51 της η γνωστή ηθοποιός...

    Dondurma: Πώς φτιάχνεται το τούρκικο παγωτό που δεν λιώνει

    Στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, μπροστά από τα καροτσάκια με...