ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Συγκλονίζουν οι εικόνες! Πώς έχασε την ζωή του σε τροχαίο ο 20χρονος

    Ημερομηνία:

    Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 1η Φεβρουαρίου στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά στην Ζάκυνθο όταν συγκρούστηκαν, κάτω από άγνωστες συνθήκες, δυο Ι.Χ.

    Από την σύγκρουση σκοτώθηκε ένας 20χρονος που ήταν συνοδηγός στο ένα όχημα, ενώ ο οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε ελαφρά.

    Ζάκυνθος - Τροχαίο - δυστύχημα

    Επίσης τραυματίστηκαν αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους και τα δυο άτομα που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο. Η Τροχαία που έκλεισε τον δρόμο λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, διερευνά τα αίτια που οδήγησαν στο δυστύχημα.

    Ζάκυνθος - Τροχαίο - δυστύχημα

    GLEARNET

    Ζάκυνθος - Τροχαίο - δυστύχημα

    Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το δυστύχημα

    “Τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή του Λαγανά, αυτοκίνητο ι.χ. που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του συνοδηγού του πρώτου οχήματος, ημεδαπού 20 ετών.

    Επιπλέον, από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι παραπάνω οδηγοί των αυτοκινήτων καθώς και 32χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του δεύτερου οχήματος.
    Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ζακύνθου”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι αποκαλύπτουν για εμάς οι πρώην σύντροφοί μας;

    «Μια φορά κι έναν καιρό/ Λίγα λάθη πριν/ Ήμουν...

    Aλλάζει χέρια ένα από τα πιο φημισμένα καφέ – εστιατόρια της Πάτρας! Ποιος το παίρνει! Ανοίγουν νέο κατάστημα οι παλιοί ιδιοκτήτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/a%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba/

    Το πιο βρώμικο σημείο στην κουζίνα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε…

    Υπάρχει ένα σημείο στην κουζίνα σας, το πιο βρώμικο...

    Η ιστορία του «εφιάλτη» όλων των οδηγών

    Στις 16 Ιουλίου του 1935 στην πόλη Οκλαχόμα στις...