ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Συλλήψεις για ρευματοκλοπή και ναρκωτικά

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη του για ληστρική κλοπή, αναφέρει η Αστυνομία.

    Σύλληψη  για κατοχή ναρκωτικών

    Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (4,9) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, σύμφωνα με την αστυνομία.

    ICECAP

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

    Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

    Συνελήφθησαν, χθες, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και της ειδικής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δυο άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν αυτοκίνητα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ενημέρωση για τα εισιτήρια από την Παναχαϊκή

    Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημερώνει ότι η γενική είσοδος στην...

    Έτρεχε με 212 χλμ την ώρα ενώ είχε μαζί τα παιδιά του

    Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ ένας 55χρονος ο οποίος εντοπίστηκε...

    Το απίστευτο κόλπο για να αφαιρέσουμε τη φλούδα της πιπεριάς

    Πράσινες, κόκκινες, κίτρινες και πορτοκαλί, γλυκές ή καυτερές, οι πιπεριές αποτελούν...

    Αυτά είναι τα πιο υγιεινά αλκοολούχα ποτά

    Αρκετά συχνά τα αλκοολούχα ποτά έχουν μπει στο στόχαστρο και θεωρείται...