Δυτική Ελλάδα: Συνελήφθη επιχειρηματίας με κοκαΐνη

    Ημερομηνία:

    Ακόμα και σε κουτί του… ντεπόν έκρυβε τα ναρκωτικά ο Ηλείος επιχειρηματίας που συνελήφθη σήμερα το πρωί σε μεγάλο χωριό του Νομού Ηλείας από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα έμπειρα στελέχη της Δίωξης, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν φτάσει στην Υπηρεσία, έκαναν έφοδο στο σπίτι του επιχειρηματία κάνοντας το φύλλο και φτερό και εντόπισαν τις ναρκωτικές ουσίες οι οποίες -όπως όλα δείχνουν- προορίζονταν για διακίνηση σε όλο το μήκος της Ηλείας.

    Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του επιχειρηματία -κρυμμένα σε διαφορετικά σημεία- ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης καθώς κι ένα όπλο.

    Ειδικότερα κατά τη διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά 230 γραμμάρια κοκαΐνης τα οποία ο επιχειρηματίας τα είχε τοποθετήσει σε διάφορες νάιλον και χάρτινες συσκευασίες, ακόμα και σε… κουτί ντεπόν, 115 γραμμάρια κάνναβης, 3 ζυγαριές ακριβείας, 1 κινητό τηλέφωνο -που σύμφωνα με τους αστυνομικούς χρησιμοποιούταν ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών καθώς και ένα όπλο.

    Ο επιχειρηματίας κρατείται στη ΔΑ Ηλείας προκειμένου με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δένδιας για Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων: Θωρακίζουμε την Ελλάδα με αλλαγές σε μέσα και φιλοσοφία

    «Ημέρα διπλής εορτής: Των Εισοδίων της Θεοτόκου και των...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου-Σταύρος Παπασταύρου: «Η Αιγιάλεια πρωτοπόρος στη διαχείριση της λειψυδρίας»

    Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρο...

    Εξιχνιάστηκε απόπειρα ληστείας σε βάρος ιδιοκτήτριας περιπτέρου στη Ναύπακτο

    Εξιχνιάσθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα, των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος...

    Τουρκία: Ουκρανός καταδίωξε τους ένοπλους ληστές του και τους σκότωσε με το αυτοκίνητό του

    Σε 25 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο 37χρονος Ουκρανός Ντίμτρο Τσούμπαν, ο...