Δυτική Ελλάδα: Σύσκεψη στελεχών με τον Φωκίωνα Ζαΐμη για την αδειοδότηση βιομηχανιών

    Ημερομηνία:

    Σύσκεψη με κεντρικό θέμα την κωδικοποίηση των εγγράφων που απαιτούνται για την αδειοδότηση βιομηχανιών σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία πραγματοποιήθηκε μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων και του Αντιπεριφερειάρχη επιχειρηματικότητας έρευνας και καινοτομίας Φωκίωνα Ζαΐμη.

    Σκοπός είναι η μείωση της γραφειοκρατίας και η δημιουργία μίας ενιαίας διαδικασίας και για τους τρεις νομούς.

    «Είχε παρατηρηθεί ο κάθε νομός να διαφοροποιείται ως προς τα έγγραφα που χρειάζονται για να δοθεί η άδεια σε κάθε επιχειρηματία. Θέλουμε να δημιουργηθεί  ένα κοινό πλαίσιο πρωτίστως προς εξυπηρέτηση του πολίτη αλλά και για να μειωθεί η γραφειοκρατία», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

    Στη σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων στελεχών ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης Π.Ε. Αχαΐας, Χρήστος Παπασημακόπουλος και ο Διευθυντής Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  Γιώργος Παπασταματίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αποστολή καλλιτεχνών απ’ την Κωστάντζα της Ρουμανίας στην Πάτρα

    Η Πάτρα θα είναι μια απ’ τις πόλεις που...

    Νατάσα Θεοδωρίδου: Ξανά ερωτευμένη! Ο επιχειρηματίας που βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό της

    Η Νατάσα Θεοδωρίδου φαίνεται πως βιώνει μια περίοδο προσωπικής ηρεμίας και...

    Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο στη Γούναρη! Μηχανάκι συγκρούστηκε με ΙΧ και ο νεαρός οδηγός εκσφενδονίστηκε… σε άλλο ΙΧ – φωτο

    Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα στην διασταύρωση των οδών Γούναρη και...