Δυτική Ελλάδα: «Θανάτωσαν» πεύκο με καυστικό υγρό – Αναζητούνται οι δράστες

Ημερομηνία:

Δολιοφθορά σε βάρος πανέμορφου πεύκου στο Επαρχείο Πύργου, ακριβώς δίπλα από την παιδική χαρά, σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες από αγνώστους.
Η προκλητική όσο και απαράδεκτη ενέργεια έγινε από ανθρώπινο χέρι, με τη διάνοιξη οπών στο δέντρο, εντός των οποίων οι δράστες έριξαν καυστικό υγρό ή δηλητήριο, με αποτέλεσμα στη συνέχεια το πεύκο να ξεραθεί.
Ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες Πρασίνου του Δήμου Πύργου εξέτασαν επιτόπου το δέντρο, το οποίο υπάρχει εδώ και δεκαετίες στο Επαρχείο, ενώ για την εγκληματική αυτή ενέργεια εις βάρος του πεύκου, η Δημοτική Αρχή θα κινηθεί νομικά με την υποβολή μηνύσεως κατά παντός υπευθύνου αγνώστου δράστη.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Επτά ελαφρύνσεις για επαγγελματίες το 2027, κέρδη για 9 στους 10, δείτε παραδείγματα

«Το ψηφιακό είναι το αντίθετο του τεκμαρτού». Με αυτή...

Η Τουρκία μετακινεί ταξιαρχία 2.000 καταδρομέων απέναντι από την Σάμο, τοπικά ΜΜΕ το συνδέουν με την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Καστελλόριζο

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μετακινούν ταξιαρχία καταδρομών από το Χοτζάτ της ανατολικής χώρας...