ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Θρήνος για γνωστό φαρμακοποιό και παραγωγό φημισμένου κρασιού – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Απέραντη θλίψη στην τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας και ευρύτερα, προκάλεσε η είδηση της απώλειας του γνωστού φαρμακοποιού και εξαίρετου φήμης οινοποιού Χρήστου Κόκκαλη, που απεβίωσε πρόσφατα σε ηλικία 83 ετών.

    Γεννημένος στο Παλαιοχώρι Αμαλιάδας, από νωρίς έδειξε την κλίση του προς το
    φαρμακευτικό χώρο. Για τον λόγο αυτό βρέθηκε στη Γερμανία για σπουδές και μετά την ολοκλήρωσή τους εργάστηκε ως φαρμακοποιός, διατηρώντας δύο φαρμακεία ιδιοκτησίας του για 30 και πλέον χρόνια.

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Θρήνος για γνωστό φαρμακοποιό και παραγωγό φημισμένου κρασιού - ΦΩΤΟ

    Ωστόσο, μεγάλη αγάπη είχε και για το κρασί και τη διαδικασία παραγωγής του, με τον ίδιο μάλιστα εδώ και 25 και πλέον χρόνια να παράγει στα πρώην κτήματά του στον Άγιο Ανδρέα Αμαλιάδας (Κρυονέρι) το περίφημο και παγκοσμίου φήμης κρασί «Τριλογία».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...